Η Σύρος στις σελίδες της εφημερίδας "Daily Mail"Συνεχίζεται εντατικά μέσα στον Ιούνιο έως και τις αρχές Ιουλίου, το δυναμικό πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης που υλοποιεί ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας παγκοσμίως, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Δημοσιογράφοι και ΤΟs από πέντε ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα από Ρουμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστρία, επισκέφτηκαν και επισκέπτονται την Ελλάδα, προκειμένου να παρουσιάσουν αλλά και να προωθήσουν στα ταξιδιωτικά τους πακέτα, δημοφιλείς αλλά και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς στο κοινό των χωρών τους.

Την Σύρο, την Κύθνο, το Πήλιο και την Αστυπάλαια επισκέπτεται 17.6-8.7.2019 Βρετανός ταξιδιωτικός συντάκτης, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριακού υλικού για τέσσερα (4) διαφορετικά άρθρα στα έντυπα. Συγκεκριμένα στη Σύρο θα βρεθεί για την εφημερίδα "Daily Mail" με κυκλοφορία 1.25 εκ. φύλλα και αναγνωσιμότητα 2.5 εκ.

Τα ταξίδια εξοικείωσης (Fam/Press Trips) σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από τον ΕΟΤ και τα γραφεία του Οργανισμού στο εξωτερικό, σε συνεργασία με αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, τις τοπικές αρχές και τους επαγγελματίες τουρισμού κάθε περιοχής και εντάσσονται στην πολιτική εξωστρέφειας και ανάδειξης της μεγάλης ποικιλίας των θεματικών τουριστικών προϊόντων της χώρας μας.


Με πληροφορίες από: www.gnto.gov.gr
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons