Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εκπαίδευση εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας στη ΣύροΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από το έτος ίδρυσής του το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.

Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητά της από την πλατιά βάση των εθελοντών που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και του προσφέρουν από καρδιάς τη δυνατότητα, να συνεχίζει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του ελληνικού έθνους, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Σύρου που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκοσμίου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην περιοχή σας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σύρου
Τηλ.: 6977 91 85 92
Πρόσωπο επικοινωνίας: κα Μιλένα Μαυρογεώργου
www.facebook.com/ees.syros/

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας
Λυκαβηττού 1, 10672 Αθήνα Τηλ.: 210 36 39 538
Πρόσωπο επικοινωνίας: κ. Παναγιώτης Δραγάτης, Κοινωνικός Λειτουργός Ε.Ε.Σ.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons