Δημοσιογραφική αποστολή από Αγγλία για την προβολη της Σύρου

ο κ. Γιάννης Μαλαθρώνας (John Malathronas)

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Σύρου και κατόπιν της συμμετοχής του Δήμου στην World Travel Market London 2018 όπου σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας διεξήχθη διαγωνισμός με προορισμό την Σύρο, παρευρέθη στο νησί μας από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019 για την προβολή της Σύρου στην αγορά της Αγγλίας, ο διακεκριμένος Ελληνοβρετανός ταξιδιωτικός συντάκτης, κ. Γιάννης Μαλαθρώνας, ο οποίος είχε αναδειχθεί νικητής.

Σκοπός της εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η δημιουργία αφιερώματος για το νησί μας σε διαπρεπή Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αγγλίας.

Τον δημοσιογράφο, κ. Μαλαθρώνα, υποδέχτηκε και ξενάγησε στο νησί εκπρόσωπος του Δήμου. Περπάτησε στην Ερμούπολη, επισκέφτηκε την Άνω Σύρο, κολύμβησε σε παραλία του νησιού και επισκέφτηκε την απομονωμένη παραλία "Γράμματα" με σκάφος με σκοπό να δει τα ίχνη των αρχαίων επιγραφών στα βράχια.

Ο κ. Μαλαθρώνας ήδη κατά την παραμονή του διαφήμισε διάφορες περιοχές της Σύρου μέσω φωτογραφιών που ανέβασε στη προσωπική σελίδα του στο facebook με τα αντίστοιχα συνοδευτικά σχόλια:

και μοιράστηκε τις εμπειρίες του στο twitter με τους ακόλουθους του

Ο κ. Γιάννης Μαλαθρώνας συνεργάζεται ως εξωτερικός ταξιωτικός συντάκτης με τα: Rough Guides, CNN, Nat Geo Traveller, Sunday Times, Daily Telegraph και σε πολλά άλλα. Δηλώνει επίσης φωτογράφος, blogger και πολίτης του κόσμου. Μιλάει άπταιστα πολλές ξένες γλώσσες και έχει συγγράψει πολλά βιβλία.

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του μέσα από το σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου του, για την πολύτιμη αρωγή στην υλοποίηση και στήριξη αυτής της ενέργειας προς το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, τις επιχειρήσεις, καθώς και προς την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου και ιδίως προς το μέλος της, κ. Μιχάλη Παράβαλο, που συνέβαλλαν σε αυτή.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons