Εορτασμός της Αγίας Δωρεάς στην Ερμούπολη

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 θα εορτάσουμε με μεγάλη επισημότητα την Αγία Δωρεά του πολυτίμου Σώματος και Αίματος, που ο Κύριος έκανε στο λαό του στην ενορία μας.

Σας προσκαλώ όλους να συμμετέχετε ενεργά στον εορτασμό της Αγίας Δωρεάς, την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. Αφού τελέσουμε τη Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό μας Ναό της Ευαγγελιστρίας, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η λιτάνευση του Παναχράντου Μυστηρίου στις οδούς Ευαγγελιστρίας, Βοκοτοπούλου, Δρακάκη, για να καταλήξουμε στο προαύλιο του Ησυχαστηρίου των Αδελφών του Ελέους, όπου εκεί θα απευθύνουμε ιδιαίτερη δέηση και θα ολοκληρώσουμε την προσευχή μας με την ευλογία του Παναχράντου Μυστηρίου.

Ιδιαιτέρως προσκαλώ όλα τα παιδιά της ενορίας μας και κυρίως εκείνα που έλαβαν την Πρώτη Κοινωνία και το Χρίσμα φέτος, αλλά και κάθε πιστό, για να ευχαριστήσουμε όλοι μαζί ως Εκκλησία, τον Κύριο για την Δωρεά Του!

Ο εφημέριος σας π. Νίκος

Για να δοθεί επισημότητα στον ενοριακό εορτασμό της Αγίας Δωρεάς δεν θα τελεστεί η θεία Λειτουργία Σάββατο βράδυ στην Ευαγγελίστρια ούτε στο Παρεκκλήσιο των Φρερ την Κυριακή το πρωί.

(Φέτος, δεν θα γίνει ο πανσυριανός εορτασμός στις 7 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί, λόγω των εθνικών εκλογών).


Πηγή: episkopisyrou.gr
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons