Ο Παναγιώτης Στεργίου με την ορχήστρα του στο Φοίνικα

Ο Παναγιώτης Στεργίου θεωρείται από τους ομότεχνούς του, αλλά και τον κόσμο, ως ένας από τους πιο μεστούς δεξιοτέχνες του μπουζουκιού που αναδείχτηκαν τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Όμως ο Παναγιώτης Στεργίου, πέρα από τα περίτεχνα παιξίματά του στην δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει υπογράψει και ο ίδιος τραγούδια που γνώρισαν πλατιά αποδοχή, ενώ έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες, ερμηνευτές και ερμηνεύτριες της λαϊκής μουσικής. 

Στην εμφάνισή του στο 4ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου θα παρουσιάσει μαζί με την ορχήστρα του γνωστά τραγούδια της δεκαετίας του ’50 των: Τσιτσάνη, Χιώτη, Ζαμπέτα, Καλδάρα και άλλων μεγάλων συνθετών. 

Μαζί του οι: Δήμητρα Κωστάκη (τραγούδι), Χρήστος Μπέκας (μπουζούκι), Γιάννης Σαριανίδης (ακορντεόν), Θωμάς Στεργίου (τραγούδι), Γιάννης Καραμανιώλας (κόντρα μπάσο), Νίκος Καινούργιος (κιθάρα), Εύη Κανέλλου (κρουστά) 

3.7.2019
πλατεία Φοίνικα
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

www.facebook.com/events/309444993280663/
Tags: , , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons