2ο Διακρατικό Συνέδριο Δράσεων κατά της Κλιματικής Αλλαγής στην Σύρο (25-27.6.2019)Το τριήμερο 25-27 Ιουνίου 2019, θα διοργανωθεί στη Σύρο (Γαλησσάς) το 2ο Διακρατικό Συνέδριο Δράσεων κατά της Κλιματικής Αλλαγής, στο πλαίσιο του προγράμματος BEACON.

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα είναι αιρετοί και μηχανικοί Δήμων της Ευρώπης (Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία, Βουλγαρία και Πολωνία), οι οποίοι συμμετέχουν στο BEACON, στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στελέχη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Ελλάδα), ακαδημαϊκοί ερευνητές της κλιματικής αλλαγής, στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Ελλάδας και επιχειρήσεις του περιβαλλοντικού κλάδου.

Οι συμμετέχοντες μέσα από ένα συνδυασμό ομιλιών, παρουσιάσεων και βιωματικών δράσεων θα διαμοιραστούν τις εμπειρίες τους στην προσπάθεια μείωσης των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής.

Αυτό το συνέδριο είναι μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια στους τομείς του βιώσιμου περιβάλλοντος, του βιώσιμου τουρισμού, των νέων καλλιεργειών αγροτικών και τοπικών προϊόντων και να αναδειχθεί επικοινωνιακά η πολιτική συγκερασμού των αναγκών του τουρισμού, του πολιτισμού και της ισόρροπης ανάπτυξης-κάλυψης των αναγκών των επισκεπτών, των επιχειρηματιών αλλά και των μονίμων κατοίκων της Περιφέρειάς μας.


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons