Προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα θερινής περιόδου στην Άνω Σύρο (1.7-31.8.2019)


Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ενημερώνει τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου, που προκαλείται στον οικισμό της Άνω Σύρου, κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου και για λόγους πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και προστασίας της ζωής των πολιτών και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501 / 10 / 260 -α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων το χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2019 και ώρες 19:00 έως 23:00:
  • Η επαρχιακή οδός Άνω Μεριάς - Ερμούπολης και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι την διασταύρωση με την παρακαμπτήριο οδό Άνω Σύρου - ΕΘνικής Αντιστάσεως θα λειτουργεί ως μονόδρομος, δηλαδή θα επιτρέπεται μόνο η κάθοδος των οχημάτων και θα απαγορεύεται η άνοδος σύμφωνα πάντα την Τεχνική Έκθεση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.
  • Η άνοδος των σημάτων στην επαρχιακή οδό Ερμούπολης - Άνω Μεριάς θα πραγματοποιείται από την παρακαμπτήρια οδό μονής κατεύθυνσης της Άνω Σύρου (γήπεδο Άνω Σύρου).
  • Μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού ως μόνο καθόδου, εξαιρούνται τα δημοτικά μίνι λεωφορεία που εξυπηρετούν τον οικισμό της Άνω Σύρου.
  • Τα παρόντα κυκλοφοριακά μέτρα είναι προσωρινά και λαμβάνονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons