Ναυτική Εβδομάδα στην Σύρο (16-23.6.2019)

Ναυπηγείο Νεώριον Σύρου


Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019», πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 23 Ιουνίου 2019, η Ναυτική Εβδομάδα.

Ένας μεγάλος θεσμός επιστρέφει στη Σύρο. Η Ναυτική Εβδομάδα αναβιώνει αυτό το καλοκαίρι στη Σύρο μέσα από ένα σύνολο δράσεων από φορείς και συλλόγους του νησιού με μουσικές εκδηλώσεις, αθλητικά δρώμενα, ομιλίες και εκθέσεις.

Σκοπός της Ναυτικής Εβδομάδας είναι να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι, μέσω των εκδηλώσεων, τις αξίες και το βάρος της ιστορίας του νησιού μας που πρέπει να αναλάβουν και να συνεχίσουν.

"Υδάτινος Δρόμος για το Φάρο"

Στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας και με σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας του φάρου που βρίσκεται στη νησίδα Διδύμη, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει στις 23 Ιουνίου 2019 τους αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης "Υδάτινος Δρόμος για το Φάρο", που περιλαμβάνει δυο κολυμβητικές διαδρομές των 1000μ. και 2500μ.

Πληροφορίες: www.smw.gr

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας Σύρου 2019


-----------
Διαβάστε:
- Ο πρώτος φάρος του νεοσύστατου ελληνικού κράτους χτίστηκε στο Γαϊδουρονήσι, στην είσοδο του λιμανιού της Σύρου
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons