Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Χριστίνας Πουλίδου "Πέρα δώθε"

Τα PUBLIC και οι Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Χριστίνας Πουλίδου "Πέρα δώθε" τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στις 9 μ.μ., στο Public Café Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν
η Χριστίνα Αγριαντώνη, ιστορικός,
και η Κατερίνα Σχινά, συγγραφέας-κριτικός λογοτεχνίας.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Γιώτα Φέστα.

Η Χριστίνα Πουλίδου θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Περιγραφή βιβλίου:
Ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στα χρόνια που η Σύρος από ένας ξερότοπος 4.000 κατοίκων έγινε μέσα σε μόλις μια δεκαπενταετία ένα μεγάλο κοσμοπολίτικο και μητροπολιτικό κέντρο με 22.000 κατοίκους, 5 προξενεία, ιδιωτικά σχολεία, τράπεζες και ασφαλιστικά πρακτορεία, χάρη στην εσωτερική μετανάστευση, αλλά και στη μετανάστευση ξένων κατατρεγμένων. Η ιστορία της οικογένειας Χωρέμη ξεδιπλώνεται παράλληλα με αυτή της Σύρου: διαπνέονται από μια κοσμοπολίτικη κουλτούρα, ζουν μια ευχάριστη αστική ζωή, σπουδάζουν τα παιδιά τους στην Αγγλία, δοκιμάζονται από την επιδημία της χολέρας, εμπλέκονται στα κοινά, στιγματίζονται από μια τραγωδία και ταλαιπωρούνται από τις ενδοοικογενειακές μάχες εξουσίας που εκδηλώνονται αναπόφευκτα στις μεγάλες οικογένειες, όπου συνυπάρχουν μεγαλόθυμοι και μικρόψυχοι άνθρωποι.


Πληροφορίες Βιβλίου:
Συγγραφέας: Χριστίνα Πουλίδου
ISBN: 978-618-03-1807-4
Σελίδες: 456
Ημερομηνία Έκδοσης: 9/5/2019
Διαστάσεις: 14 Χ 20,5
Εξώφυλλο: Μαλακό
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons