Εγγραφή εθελοντών 8ου Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου (22-27.7.2019)Φέτος είναι η 8η χρονιά που διοργανώνουμε το Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου, τη μοναδική εκδήλωση σε όλη την Ελλάδα αφιερωμένη στο Ακορντεόν. Μια μουσική γιορτή που επιδιώκει να αναδείξει το όργανο σε όλες του τις διαστάσεις, από την κλασική, την παραδοσιακή μέχρι και τη σύγχρονη μουσική και γίνεται η αφορμή γνωριμίας, συνύπαρξης, αλληλεπίδρασης και μουσικής δημιουργίας Ελλήνων και ξένων μουσικών και ακορντεονιστών.

Το «Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου 2019», θα πραγματοποιηθεί φέτος από 22 έως 27 Ιουλίου 2019, με συναυλίες σε διάφορα μέρη του νησιού, καθημερινά σεμινάρια και διαλέξεις στην Ποσειδωνία, έκθεση, εργαστήριο επισκευής οργάνων κ.α. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα φιλοξενήσουμε καλλιτέχνες και συμμετέχοντες από την Ελλάδα και την Ευρώπη για να ζήσουμε μια μοναδική, μουσική και δημιουργική εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας μπορείτε να βρείτε στο www.syrosaccordionfestival.com


Εγγραφή Εθελοντών 8ου Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου
22-27 Ιουλίου 2019 
Εγγραφές μέχρι 1/7/2019
Φόρμα εγγραφής: http://bit.ly/2YiiBdo


Εθελοντική Εργασία

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας στα παρακάτω πεδία:

- Βοήθεια στην οργάνωση των καθημερινών δραστηριοτήτων (στήσιμο συναυλιακών χώρων, στήσιμο καθισμάτων, καθαρισμός χώρων, προετοιμασία γευμάτων, κτλ)
- Φωτογραφία και Βιντεοσκόπηση των δράσεων και των καθημερινών στιγμών του Φεστιβάλ και επεξεργασία υλικού για δημιουργία διαφημιστικού υλικού του Φεστιβάλ (προτεραιότητα σε φοιτητές μέσω του προγράμματος ΑΤΛΑΣ, Πρακτική Άσκηση) - https://atlas.grnet.gr/PracticeOffers
- Μεταφορές με αυτοκίνητο
- Υποστήριξη γραφείου
- Φορτοεκφορτώσεις αναψυκτικών και ποτών ή κάποιων πιο βαριών αντικειμένων
- Βελτίωση του website σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά), ανεξαρτήτως ημερομηνίας του Φεστιβάλ
- Ενημέρωση του facebook και οργάνωση του teasing (social media) πριν, κατά τη διάρκεια και με το πέρας του Φεστιβάλ

Θα υπάρχει η δυνατότητα διαμονής των εθελοντών στον χώρο του Αγίου Παύλου στη Ποσειδωνία, για τις ημέρες του Φεστιβάλ, όπου θα διαμένουν οι καλλιτέχνες και οι συμμετέχοντες και θα πραγματοποιούνται τα καθημερινά σεμινάρια.

Ως εθελοντής κάποιος στο Φεστιβάλ, αποκομίζει εμπειρίες και γνώσεις, ακόμα και αν ο ίδιος δεν είναι ακορντεονίστας, μέσα από την παρακολούθηση των διαφόρων δράσεων, αλλά και μέσα από την προσωπική γνωριμία με τους συμμετέχοντες! 

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε σ' αυτή τη γιορτή ως εθελοντής, να βοηθήσετε στη διοργάνωσή της και να απολαύσετε την κάθε στιγμή της, μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο που ακολουθεί.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, στα στοιχεία επικοινωνίας που θα καταχωρήσετε για την τελική επιβεβαίωση της συμμετοχής σας και θα προσφέρεται για εσάς δωρεάν η διατροφή από τη διοργάνωση για την εθελοντική σας συνεισφορά.

Περιορισμένος αριθμός εθελοντών. Οι θέσεις θα συμπληρωθούν κατά προτεραιότητα και αναλόγως της διαθεσιμότητας και των ικανοτήτων των εθελοντών για την κάλυψη των αναγκών.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons