ΣΙΝΕΜΑ: Memento (Μεμέντο)

Η Κινηματογραφική Ομάδα των φοιτητών/τριών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, παρουσιάζει την ταινία "Memento" (Μεμέντο) την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2) και ώρα 21:15.


ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο βασικός μας ήρωας, Leonard, μετά από ένα ατύχημα που είχε, αφού κάποιοι διέρρηξαν το σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του, τον χτύπησαν, είναι ανίκανος να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θυμάται τη ζωή του ως τη στιγμή του ατυχήματος, όμως από εκεί και πέρα, βασίζεται σε σημειώσεις και φωτογραφίες για να μπορεί να προχωρήσει. Στην προσπάθεια του να εξιχνιάσει το έγκλημα και να βρει το δολοφόνο της συζύγου του, οι προσωπικές του σημειώσεις είναι οι μόνες που εμπιστεύεται καθώς τα άτομα που συναντά μπορεί να θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημά του.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Παραγωγή: Αμερική 2000
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Πρωταγωνιστούν: Γκάι Πιρς, Κάρι-Αν Μος, Τζο ΠαντολίανοTags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons