ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Ιερά Πανήγυρις στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου

ΕΟΡΤΙΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 MAΪOY 2019

7.00 μ.μ.: Υποδοχή αποτμήματος εκ των τιμίων λειψάνων των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων από τον ομώνυμο Ιερό Ναό Χώρας Μυκόνου στα Προπύλαια του Ιερού Ναού και, εν συνεχεία, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποι-μενάρχου μας κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β'

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 MAΪOY 2019

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος της Εορτής 

8.15 π.μ.: Αρχιερατική Χοροστασία 

9:00 π.μ.: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργού-ντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', μετά το πέρας της οποίας θα επακολουθήσει η Λιτάνευση της ιεράς Εικόνος της Αναστάσεως του Κυρίου και των λειψάνων των Αγίων Τεσσαράκοντα.

Μετά το πέρας των Λειτουργικών Εκδηλώσεων τα μέλη του Συλλόγου Βορειοελλαδιτών και Ποντίων Σύρου θα παρουσιάσουν ποντιακούς χορούς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης, για την συμπλήρωση 100 ετών από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι πιστοί να προσέλθουν και συμπροσευχηθούν στις ανωτέρω Ακολουθίες, επικαλούμενοι την ευλογία του Αναστάντος Κυρίου και την μεσιτεία των Αγίων Τεσσαρακοντα Μαρτύρων.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
+ Ο Σεβαστοκράτωρ Πρωτοπρ. Αντώνιος Χαλάς 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
+ Αρχιμ. Νικόλαος Γαβαλλάς

Ερμούπολη 24 Απριλίου 2019
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons