Δενδροφύτευση δεντριλίων και θάμνων στο Μέγα Γιαλό

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Σύρου διοργανώνει δεντροφύτευση, με την συνεργασία του Ροταριανού Ομίλου Ερμουπόλεως, του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου και την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου -  Ερμούπολης.

Θα δεντροφυτεύτουν περίπου 700 δεντρίλια και θάμνοι στην περιοχή Μέγας Γιαλός.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι να εμπλουτίσει τη μελισσοκομική χλωρίδα και να αναβαθμίσει το περιβάλλον στην περιοχή, η οποία έχει δοκιμαστεί από πολλές πυρκαγιές,η αναγέννηση του οικοσυστήματος και η ενδυνάμωση του φυσικού πλούτου του νησιού μας.

Θεωρώντας ότι η συμμετοχή των πολιτών και των οργανώσεων του νησιού μας είναι σπουδαία σας καλούμε όλους να μας παράσχετε την πολύτιμη βοήθεια σας

Η δεντροφύτευση θα γίνει στην κατασκήνωση του Ν.Ε.Ο.Σ. (Ιερός Ναός των Αγίων Κυρίλλου Και Μεθοδίου - περιοχή Δεντράρα) Μέγας Γιαλός, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 09.30. Συγκέντρωση στο προαύλιο του Ιερού Ναού (Μια μικρή αξίνα μαζί σας θα είναι πολύτιμο εργαλείο).

Πληροφορίες: Σκορδίλης Γεράσιμος τηλ 6937121976
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons