Ηχητικές Συναντήσεις Σύρου 2019 (Άνω Σύρος, 5-15.7.2019)Ηχητικές Συναντήσεις Σύρου συνεχίζουν για όγδοη χρονιά, με την διοργάνωση του διεθνούς Sounding Paths Residency (Άνω Σύρος 5-15 Iουλίου 2019) για την συνεργατική εκπόνηση καλλιτεχνικής έρευνας στα πεδία των επιτόπιων ηχητικών και διαμεσικών τεχνών. 

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στα πλαίσια του προγράμματος Interfaces (Ευρωπαϊκή Ένωση - Creative Europe).

Ο φετινοί προσκεκλημένοι καλλιτέχνες είναι οι Stine Janvin & Felicity Mangan, Native Instrument.


Περισσότερες πληροφορίες: http://syrosmeetings.org/rs2019

=============

Οι Ηχητικές Συναντήσεις, ένας θεσμός στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του νεοσύστατου Ινστιτούτου Σύρου, είναι μια πλατφόρμα εντατικών καλλιτεχνικών εργαστηρίων και διερευνητικών συνευρέσεων, με επίκεντρο τις αυτοσχεδιαστικές παραδόσεις, την επιτόπια σύνθεση και τις ηχογραφήσεις πεδίου (field recordings). Ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2012, οι ηχητικές συναντήσεις πραγματοποιούνται υπό μορφή εργαστηρίων (workshops) και προγραμμάτων φιλοξενίας επιλεγμένων καλλιτεχνών (residencies), μία εως τρεις φορές κάθε χρόνο, γύρω από τρεις βασικούς άξονες και τα σημεία σύζευξης μεταξύ αυτών:
  • Αυτοσχεδιασμός
  • Σύνθεση & ηχητικός σχεδιασμός
  • Ηχογραφήσεις πεδίου
Υπεύθυνοι προγράμματος & διοργάνωσης συναντήσεων: Δανάη Στεφάνου & Γιάννης Κοτσώνης

Πληροφορίες για τρέχουσες & μελλοντικές εκδηλώσεις και ανοιχτές προσκλήσεις για συμμετοχή στις Ηχητικές Συναντήσεις Σύρου ανακοινώνονται στην πρώτη σελίδα του ιστοτόπου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο soundmeetings@gmail.com. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο Facebook και στο Soundcloud.

Περισσότερες πληροφορίες: http://syrosmeetings.org
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons