Διακοπές και Εκπαίδευση στη νεοκλασική Σύρο! Screen Dance, Video WorkshopEYE'S WALK DIGITAL FESTIVAL

Διακοπές και Εκπαίδευση στη νεοκλασική Σύρο!
Screen Dance, Video Workshop

Με τη βραβευμένη video artist Αγγελίνα Βοσκοπούλου
«Πως σε ένα video ενώνονται χορός, performance, κινηματογράφος & ψηφιακές τέχνες»

Κράτηση θέσεων & πληροφορίες: 6974992885 | info@eyeswalk.gr

Περιγραφή εργαστηρίου

Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου, θα περάσουμε από την προβολή και ανάλυση αντίστοιχων παραδειγμάτων screendance (χορός για την κάμερα), στην ανάλυση και στην υλοποίηση αυτού του τόσο καινοτόμου video art.

Το εργαστήριο θα ενθαρρύνει τη συνεργασία, τη συζήτηση και την άσκηση μεταξύ της κάμερας του εκπαιδευόμενου και της κίνησης του χορευτή.Θα δείξει πώς η σύνθεση των δυο αυτών μέσων δημιουργεί μια μοναδική, νέα γλώσσα.

Καιρού επιτρέποντος θα εργαστούμε σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους εξερευνώντας τις δυνατότητες για την δημιουργία ενός ολιγόλεπτου τελικού video.

Σύνολο ωρών: 8 
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 8c ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Απριλίου | 12:00-16:00 
Κόστος συμμετοχής : 40 ευρώ και 25 ευρώ (μαθητές/φοιτητές/άνεργοι)

Που; Στη Σύρο*
σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δίπλα στη θάλασσα και στα μαγικά νεοκλασικά κτήρια.

Κράτηση θέσεων & πληροφορίες: 6974992885 | info@eyeswalk.gr 
Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζονται προηγούμενη εμπειρία και αντίστοιχες τεχνικές γνώσεις. Για το πρακτικό μέρος, είναι προτεινόμενο ο κάθε συμμετέχοντας (εάν έχει) να φέρει την δική του κάμερα και το δικό του laptop με περασμένο το premiere, το finalcut ή όποιο άλλο πρόγραμμα μοντάζ χρησιμοποιεί.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων η κράτηση είναι απαραίτητη. Η εξόφληση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί μέχρι μια ημέρα πριν την έναρξη του.

* Ρωτήστε μας για οικονομικές τιμές στα εισιτήρια πλοίου και στη διαμονή σας στη Σύρο.
Η Liz Aggiss (dance performer, choreographer and dance film-maker) είναι επαγγελματίας στον τομέα του screen dance και καθηγητρια λέει: "ο χορός της οθόνης είναι ο χορός που γίνεται ειδικά για την κάμερα ή την οθόνη όπου η χορογραφία και η πρακτική της οθόνης ενώνονται. Πρόκειται για την επινόηση μιας γλώσσας κινήσεων που μπορεί να υπάρχει μόνο στην οθόνη και για την οθόνη. Το κύριο μέλημα είναι η κίνηση".
Λίγα λόγια για την Αγγελίνα Βοσκοπούλου:

Η Αγγελίνα Βοσκοπούλου είναι απόφοιτη (ΒΑ με διάκριση) από το Τμήμα Καλών Τεχνών και Τεχνολογίας με Master in Digital Arts (Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου). Διδάσκει Τέχνη & Νέες Τεχνολογίες στο Αθηναϊκό Πολιτιστικό Κέντρο. Εργάζεται ως ανεξάρτητη video artist & είναι ιδρύτρια, video artist/ καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας χορού "Flux" Δουλειά της παρουσιάστηκε στην έκδοση της VideoBiennale "VIDEOFOCUS, StigmartIO" που παρουσιάζει βιντεοκαλλιτέχνες και ανεξάρτητους δημιουργούς. Είναι μέλος της Biennale Ψηφιακής Τέχνης, στο Σάο Πάολο και μέλος του Museum of Digital Fine Arts (MoDFA). Αποτελεί πρωτοπόρο video artist με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο κομμάτι του Dance Video Art καθώς ενσωματώνει την πλαστικότητα της κίνησης του χορού με ένα απολύτως πρωτότυπο τρόπο στο video art, αξιοποιώντας τις νέες τεχνικές με τόλμη και ποιητικότητα. Το προσωπικό στυλ στην αφήγησή της είναι απολύτως ξεχωριστό!


Eye's Walk Digital Festival

Screen Dance Workshop με την Video artist Αγγελίνα Βοσκοπούλου 
(Βραβεία : Bibart biennale awrd, international prize caravaggio, 
London international creative competition)

13-14 Απριλίου 2019
ΣΥΡΟΣ

'To Σώμα. Η αρχή & η έμπνευση στην τέχνη μου' 
Από την Θεωρία στην πράξη / 8 ώρες art workshop 
κράτηοη θέσεων και πληροφορίες: info@eyeswalk.gr / 6974992885 
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons