Ιστορικός και πρωτότυπος διαγωνισμός ονοματοδοσίας του Γηπέδου Ερμούπολης για μαθητές και αθλητές της ΣύρουΗ Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σας ενημερώνει ότι μετά την πρόσφατη ανακαίνιση των γηπεδικών και κτιριακών εγκαταστάσεων της, αποφάσισε την Προκήρυξη διαγωνισμού ονοματοδοσίας προκειμένου να δοθεί επίσημο όνομα στο Γήπεδο της Ερμούπολης. Το επιλεχθέν όνομα θα εγκριθεί από αρμόδια Επιτροπή του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι νεαροί μαθητές και αθλητές της Σύρου όπως συμμετάσχουν ενεργά, προτείνοντας όνομα για το γήπεδο τους. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές - ποδοσφαιριστές και ως ομάδα. Προθεσμία υποβολής των προτάσεων είναι η Παρασκευή 19-4-2019.

Οι προτάσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικά ή με FAX στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων με τα στοιχεία του μαθητή - ποδοσφαιριστή (Επίθετο, Όνομα, Τηλέφωνο, Αριθμό Ταυτότητας (αν έχει εκδοθεί), ΑΜΚΑ, Σχολείο, Ποδοσφαιρική ομάδα (εφόσον είναι ποδοσφαιριστής -ρια)

Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ποσειδωνίας 1 - Γήπεδο Ερμούπολης-Ε.Π.Σ.Κ. - 84100 Σύρος 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22810-82 888 
FAX: 22810-87 762

Ο δημιουργός -οί του επιλεχθέντος ονόματος θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και την Ε.Π.Σ.Κ. σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Επίσης ο νικητής -ες θα κερδίσουν εισιτήριο -α με δωρεάν μετακίνηση και διαμονή για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2019, τον Μάιο στην Αθήνα.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons