Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς στη Σύρο και επιστροφής για το "ΙΣΝ ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Η Ιστορία του Ρεμπέτικου"Μουσικοί, ακαδημαϊκοί αλλά και τεχνίτες μουσικών οργάνων συζητούν για τις ρίζες και την επιρροή που άσκησε το ρεμπέτικο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, την κοινωνιολογική του αξία, την αργοπορημένη απενοχοποίησή του καθώς και τα πολιτισμικά στοιχεία που μετέφερε από άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ (βλ. ΕΔΩ) για πρώτη φορά ταξιδεύουν και περνούν τη μέρα τους στη Σύρο, γενέτειρα του σπουδαίου Μάρκου Βαμβακάρη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου 2019 στις 17.30.

Oι ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι:
  • Δημήτρης Μυστακίδης, Μουσικός – Ε.ΔΙ.Π Σχολής Μουσικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
  • Γιώργος Κοκκώνης, Αναπληρωτής Kαθηγητής, Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
  • Κάρολος Τσακιριάν, Οργανοποιός
  • Τάνυα-Βεανούς Τσακιριάν, Οργανοποιός

Τη συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και με το κοινό συντονίζει η δημοσιογράφος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου.

Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τον Δημήτρη Μυστακίδη και τους συνεργάτες του, αλλά και το μουσικό σύνολο των μαθητών και καθηγητών της συριανής σχολής Εν Χορδαίς & Οργάνοις (Η Μεγάλη του Μάρκου Σχολή) που θα μας ταξιδέψουν στην ιστορία του ρεμπέτικου.

Για τους φίλους και τις φίλες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και θα ταξιδέψουν από την Αθήνα, το ΙΣΝ δίνει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς στη Σύρο και επιστροφής με τα παρακάτω δρομολόγια:

Αναχώρηση Πειραιάς - Σύρος
Ημέρα: Τετάρτη 27 Μαρτίου
Ώρα: 10:00
SUPER JET
Πύλη Ε9 – Λιμάνι Πειραιά

//

Επιστροφή Σύρος – Πειραιάς
Ημέρα: Τετάρτη 27 Μαρτίου
Ώρα: 22:30
SUPER JET
Λιμάνι Σύρου

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε από την Αθήνα και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα παραπάνω δρομολόγια, παρακαλούμε συμπληρώστε τα επιπλέον απαραίτητα στοιχεία για την κράτησή σας στον παρακάτω σύνδεσμο Τροποποίηση κράτησης 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εκδήλωση ΔΙΑΛΟΓΟΙ και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο, www.SNF.org
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons