Εκδηλώσεις Τριημέρου Καθαράς Δευτέρας στην Σύρο

Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2019, το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις: 

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 

Πιάτσα Άνω Σύρου, 20:00: «Το Συριανό Καρναβάλι παρουσιάζει τα Ζεϊμπέκια» - Παρέλαση των καρναβαλικών Ομάδων στην Άνω Σύρο και αναβίωση του εθίμου της «Ζεϊμπέκια». 

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 

Θέατρο Απόλλων, 10:30: «25 Χρόνια Αδελφοποίησης» - Εκδήλωση αφιερωμένη στα 25 χρόνια από την αδελφοποίηση του τ. Δήμου Άνω Σύρου με τον Δήμο της πόλης Gillon της Γαλλίας. Παραδοσιακοί χοροί με Συλλόγους από όλη την Ελλάδα. 

16:00: Παρέλαση & Τελετή λήξης Συριανού ΚαρναβαλιούΟι καρναβαλικές ομάδες με τα άρματα και τις κατασκευές τους θα διασχίσουν το ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης. Μια εντυπωσιακή παρέλαση χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης και δημιουργίας που μεταμορφώνει την Ερμούπολη. Μετά την τελετή λήξης θα ακολουθήσει πάρτι στον πεζόδρομο της οδού Πρωτοπαπαδάκη. 

Στον ρόλο του Γεώργιου Σουρή, ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος θα τα σούρει τα εξ αμάξης στην Παραλία Ερμούπολης στις 16:00. 

Στην παρουσίαση: Μαριάννα Βακονδίου και Γιώργος Ρούσσος. 

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Κούλουμα στις εξοχές της Σύρου με το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού, εκλεκτά Σαρακοστιανά, χορό και κρασί. 


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons