Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην οδός Ερμού)Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι λόγω εκτέλεσης έργων επισκευής και συντήρησης του οδοστρώματος (πλακόστρωτα) επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην οδός Ερμού), και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/237-α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων:
  • Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από το ύψος της οδού Σταματίου Πρωίου μέχρι το ύψος της Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως, από ώρα 06:00 της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019 έως ώρα 06:00 της Δευτέρας 1 Απριλίου 2019.
  • Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.
  • Για την απρόσκοπτη διέλευση και πρόσβαση των οχημάτων από την Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως προς την Πλατεία Μιαούλη, θα είναι ανοιχτός ο πεζόδρομος των οδών Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας. 


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons