Το 5ο TEDxUniversityoftheAegean είναι εδώ | Πρόγραμμα

Το 5ο TEDxUAegean επιστρέφει στις 31 Μαρτίου 2019 στο Θέατρο Απόλλων με θέμα "Breaking Point"

Με αυτές τις δύο λέξεις μπορεί κανείς να εκφράσει μία καθοριστική στιγμή, μία στιγμή όπου μία κατάσταση φτάνει στα όρια της. Η μέχρι τότε ροή των πραγμάτων, ξαφνικά αλλάζει τροπή, από αριστερά κατευθύνεται πλέον δεξιά, από ευθεία γίνεται καμπύλη και αντίστροφα.

Είναι η στιγμή που επικρατεί πλήρης αναδιοργάνωση, οι ζώνες ασφαλείας τείνουν να καταργηθούν, προκειμένου να δομηθούν τα θεμέλια για την νέα αρχή.

Αποτελεί λοιπόν το πιο κρίσιμο σημείο στο χρονοδιάγραμμα μιας εξελικτικής πορείας. Προκαλούνται αλλαγές, αντιδράσεις, όπως ένα σίδερο λυγίζει και σπάει, μια ζωη έρχεται στον κόσμο, μία οικονομία καταρρέει, ένας άνθρωπος ξεπερνάει τα όρια του και επαναστατεί.

Η κατάσταση που προηγείται μπορεί να χαρακτηρίζεται από ηρεμία ή ένταση. Ωστόσο μετά από το breaking point, είναι σίγουρα διαφορετική και μη αναστρέψιμη, εφόσον η υπέρβαση έχει πια γίνει.

Οι στιγμές που έπονται δεν θα σου επιτρέψουν να είσαι ποτέ ξανά ίδιος. Βρίσκεσαι στο σημείο μηδέν. Μπροστά σου το άγνωστο. Και ξεκινάς.

Μέσω των 3 Sessions, αλλά και των Performances, των Exhibitions και των Workshops, το κοινό του 5ου TEDxUniversityoftheAegean θα έχει την ευκαιρία να “βιώσει” όλα τα στάδια ενός #BreakingPoint 

Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριο από κοντά, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming https://diavlos.grnet.gr/event/e1330Περισσότερες πληροφορίες: https://2019.tedxuniversityoftheaegean.gr/
Facebook: www.facebook.com/TEDxUniversityoftheAegean/


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons