Οι Ομάδες που συμμετέχουν στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2019ΑΡΜΑ ΣΟΥΡΗ:
Το δρώμενο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Ερμούπολης στις 16:00 στο ρόλο του Σουρή ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος θα τα σούρει τα εξ αμάξης.Το Συριανό Καρναβάλι θα ξεκινήσει με την Νικήτρια Ομάδα 5ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού, “SHERLOUK HOLMES”

Στην παρουσίαση: Μαριάννα Βακονδίου και Γιώργος Ρούσσος.

Ακολουθούν οι παιδικές ομάδες και μετά των ενηλίκων ως εξής:

ΠΑΙΔΙΚΕΣ:


Η καρναβαλική ομάδα των “Παιδιών & Φίλων Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας” στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρελάσει με το Νο1.

Η ομάδα συμμετέχει με το θέμα “Κύριε Κ.Ο.Κ είσαι εδώ;" και θέλει να δώσει ένα σημαντικό μήνυμα για την καθημερινή μας ζωή και τη σχολική κοινότητα…. «Κώδικας Οδικής κυκλοφορίας».


Η ομάδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρουσιάσει το θέμα με τίτλο "ΒΟΥΤΥΡΟΠΕΤΑΓΜΑΤΑ – BUTTERFLIES” και στις παρελάσεις έχει το Νο 2.


Η ομάδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης φέτος στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” θα μας παρουσιάσουν το θέμα “Ελάτε να παίξουμε!!!” και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 3.


Η ομάδα Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρουσιάσει το θέμα με τίτλο “Όλα μοιάζουν ίδια αν δεν τ΄αγαπάς” και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 4.


Η ομάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης φέτος στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” θα μας παρουσιάσει το θέμα «Game of Tables» και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 5.


Η ομάδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ιδιωτικού Σχολείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρουσιάσει το θέμα με τίτλο "Ένας κόσμος γεμάτος αστέρια” και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 6.


Η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Βάρης – Μάννα στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα μας παρουσιάσουν το θέμα “FREASE” και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 7.


Η καρναβαλική ομάδα “Γυμνασίου Τήνου” δίνει το παρόν στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019, θα είναι στην πένα και θα παρουσιάσουν το θέμα “ΕΡΓΑΤΟΖΟΜΠΙ" και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 8.

ΕΝΗΛΙΚΩΝ:Οι “ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ” στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 παρουσιάζουν το θέμα με τίτλο “Έλα Ερμή στον τόπο σου” και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 9.


Η αδελφοποιημένη πόλη της GRILLON της Γαλλίας με την Άνω Σύρο δίνει το παρόν στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρουσιάσει το θέμα “25 ΧΡΟΝΙΑ GRILLON - SYROS'' και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 10.


“Εκείνοι... οι Ζαβοί” στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 παρουσιάζουν το θέμα με τίτλο “Ερημούπολη” και στις παρελάσεις θα έχουν το Νο 11.


Η καρναβαλική ομάδα “The Vourvourigans” θα παρουσιάσει το θέμα "La casa de Sarbel" και στις παρελάσεις του Συριανού Καρναβαλιού "Γεώργιος Σουρής" θα έχει το Νο 12.


Η Ομάδα Πεζοπόρων Σύρου στο Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής" θα παρουσιάσει το θέμα
"Μ' αγαπά, δε μ' αγαπά και στο τέλος ... ΝΑ !!!" , στις παρελάσεις θα έχει το Νο 13.


Η καρναβαλική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου δίνει το παρόν στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 με την "Φυλή των Ξεθερμάϊ" και στις παρελάσεις έχει το Νο 14.


Η καρναβαλική ομάδα του “Syros by night” δίνει το παρόν στο Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής" 2019. Φέτος η ομάδα επιστρέφει με το θέμα "CIRCO DRUNKO" και στις παρελάσεις θα είναι στο Νο 15.

Η καρναβαλική ομάδα του “Χορευτικού τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνα - Δήμου Ωρωπού” θα παρουσιάσει το θέμα "Τα μωρά του Αυλώνα" και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 16.


Η ομάδα του BELLE EPOQUE στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρουσιάσει το θέμα με τίτλο “Καλώς ήρθε το δολλάριο" και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 17.


Η ομάδα του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρουσιάσει το θέμα με τίτλο “80's - 90's Cartoons" και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 18.Η ομάδα "Οι ωραίοι έχουν χρέη" στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2019 θα παρουσιάσει το θέμα με τίτλο "MouR...len Ρουζ" και στις παρελάσεις θα έχει το Νο 19.
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons