Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο - Συζήτηση με γονείς

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου σας προσκαλεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου.


Με αφορμή την ημέρα του Ασφαλούς διαδικτύου, που είναι η δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνου, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την ασφαλή και θετική χρήση του διαδικτύου.

Το τοπίο της ασφάλειας του διαδικτύου έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια από την ανάγκη για ένα «ασφαλέστερο» διαδίκτυο στην ανάγκη για ένα «καλύτερο» διαδίκτυο. 

Ως γονείς μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου διατηρώντας έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο με τα παιδιά μας για τη διαδικτυακή τους ζωή, υποστηρίζοντάς τα και βοηθώντας τα να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες τους για τυχόν θέματα που προκύπτουν, βρίσκοντας θετικές ευκαιρίες διαδικτυακής ενασχόλησης μαζί τους, και γενικά βοηθώντας τα παιδιά να κάνουν ποιοτική χρήση του διαδικτύου.Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons