Αποκριάτικος Χορός & Διαγωνισμός Κρασιού στη Βάρη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρης «Η Πανάχραντος» σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο Χορό του, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Vari Beach Hotel. 

Η πρόσκληση κοστίζει 14€ ανά άτομο, τα παιδιά Λυκείου 10€ και τα παιδιά Δημοτικού ότι παραγγείλουν θα πληρώσουν.
Θα υπάρξει πλούσιο μενού και άφθονο κρασί του Συλλόγου.


Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τον κ. Ισίδωρο Φρέρη τηλ. 694 2037049, την Κα Ιωσηφίνα Δεναξά τηλ. 693 2941834, τον κ. Αλφόνσο Σαργολόγο τηλ. 697 4469931 και τον κ. Γεώργιο Κουκουβέ (Vari Beach Hotel), οι οποίες θα πρέπει να πληρώνονται με την παραλαβή τους.
Πρέπει επίσης να τις έχετε παραλάβει έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και να τις επιδεικνύετε στην είσοδο του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια του χορού θα γίνει και ο Διαγωνισμός Κρασιού.

Θα διαγωνιστούν μόνο τα φετινά ντόπια λευκά ξηρά ή ροζέ κρασιά.
Κόκκινο ή γλυκό κρασί δεν θα γίνουν δεκτά. Τα κρασιά που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να παραδοθούν μέχρι τη Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Vari Beach Hotel σε νάιλον σακούλα όπου θα αναγράφεται το όνομα του κατόχου. Ανώνυμο κρασί δεν θα γίνεται αποδεκτό. 

Όσοι θα διαγωνιστούν θα πρέπει απαραίτητα να είναι παρόντες στο χορό.

Για τους νικητές θα υπάρχουν βραβεία. Τέλος θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα!
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons