Ημερολόγιο Εκδηλώσεων του 5ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου, στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού  "Γεώργιος Σουρής".

Αποτελείται από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του ομάδα, η οποία θα πρέπει να αποτελείται από 8 έως 20 άτομα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό που θα έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του. Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας θα πρέπει να φροντίζετε να αποτελείται από άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας, αλλά το κυριότερο όλων είναι, η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει, να τρέξει, να αυτοσχεδιάσει, να αναζητήσει και να κυνηγήσει μέχρι την εύρεσή του….το “Κρυμμένο Λουκούμι”!!!
 • Το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2015 διοργανώθηκε από την ομάδα “ΕΠΟΧΕΣ” που διακρίθηκε το 2014 στο ΣΥΡΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
 • Το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2016 διοργανώθηκε από την ομάδα “SEVINDIRDI ANGELS” που διακρίθηκε το 2015 στο 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.
 • Το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2017 διοργανώθηκε από την ομάδα “ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ” που διακρίθηκε το 2016 στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.
 • Το 4ο κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2018 διοργανώθηκε από την ομάδα «ΟΙ ΛΙΘΙΟΙ» που διακρίθηκε το 2017 στο 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.
 • Το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2019 διοργανώνεται από την ομάδα “ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΖΑΒΟΙ” που διακρίθηκε το 2018 στο 4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις διεξαγωγής του 5ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού

 • Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018: Έναρξη ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχών των ομάδων.
 • Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019: Λήξη δηλώσεων συμμετοχών.
 • Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019: Τελετή έναρξης 5ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού, ταυτόχρονη παράδοση γρίφων στους αρχηγούς των ομάδων και διεξαγωγή εναρκτήριας δοκιμασίας. Η τελετή έναρξης θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Σας περιμένουμε όλους στις 12.00 το μεσημέρι στην Πλ.Μιαούλη!
 • Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019: Διεξαγωγή 1ης δοκιμασίας «Πέφτει η νύχτα στην Ερμούπολη...» στις 18.30 στην Αίθουσα Γ. και Ε. Βάτη στο Ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
 • Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019: Διεξαγωγή 2ης δοκιμασίας «Κυριακή στο Χωριό» στις 12.00 το μεσημέρι στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία. Μετά το πέρας της δοκιμασίας θα ακολουθήσει γλέντι στον Αγ. Παύλο με φαγητό και ζωντανή μουσική!
 • Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019: Αγαπημένοι μας μαθητές είστε έτοιμοι για τη Σχολική μας Εκδρομή; Για περισσότερες λεπτομέρειες συντονιστείτε στις 17.00 στον Empneusi 107 FM!
 • Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019: Παράδοση των λυμένων γρίφων από τους αρχηγούς των ομάδων και διεξαγωγή τελικής δοκιμασίας «Αβάντι ντο φα φα φα…» στις 20.00 στο Θέατρο Απόλλων. Παρακαλούμε να παραδώσετε τα γραπτά σας προς βαθμολόγηση!
 • Σάββατο 2 Μαρτίου 2019: Τελετή λήξης του 5ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού στις 21.00 στο «PLAZA Πολυχώρος». Βράβευση της νικήτριας ομάδας, ανακοίνωση των βαθμών και παράδοση των ελέγχων στους «μαθητές» μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για Λουκουμοκυνηγούς «μαθητές» και φίλους!
Η «σχολική χρονιά θα λήξει με ένα σπέσιαλ «Λουκουμοσκονισμένο» καρναβαλικό party λήξης που θα ακολουθήσει στις 22.00 στο «PLAZA Πολυχώρος». 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στον σύνδεσμο:
https://krimenoloukoumi.wordpress.com
www.facebook.com/krimenoloukoumi

Η πιο "ζαβή" ταινία όλων των λουκουμο..ετών!

Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons