Αφιέρωμα του «Travel + Leisure Magazine» στην Σύρο

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και των επαφών του με όλους τους πολύτιμους συνεργάτες του που δρουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Θωμαή Μενδρινού επεδίωξε συνάντηση, τον Ιούλιο του 2018, με την κα Eleni Gage, εκπρόσωπο του περιοδικού «Travel + Leisure Magazine». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Μενδρινού παρουσίασε στην κα Gage το πολιτιστικό πρόγραμμα του 2019, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας.

Η κα Eleni Gage με την κα Θωμαή Μενδρινού 
Το «Travel + Leisure Magazine» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά περιοδικά στην αμερικανική βιομηχανία ταξιδίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό κοινό και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Μάλιστα, τα μέρη που έχουν κατά καιρούς προβληθεί στο περιοδικό παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας.

Tο συγκεκριμένο αφιέρωμα του «Travel + Leisure Magazine» για τη Σύρο αναδεικνύει μέσα από χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό και γλαφυρές περιγραφές το νησί μας, προβάλλοντάς το ως ιδανικό τουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά στην ιστορία και στο πολιτισμικό μας απόθεμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Peter Tiboris για την πολύτιμη συμβολή του στην επαφή του Τμήματος Πολιτισμού με την Eleni Gage, τη δημοσιογράφο Jennifer Salerno, καθώς και όλους τους συνεργάτες του «Travel + Leisure Magazine» για το εξαιρετικό αφιέρωμά τους στη Σύρο.


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης


Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το περιοδικό παρακάτω:


Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons