ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΛΛΑΣ: Bumblebee

ΥΠΟΘΕΣΗ: Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.


Στο ξεκίνημα της ταινίας το κοινό έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον Bumblebee γνωστό και ως Β-127, έναν ήρωα των Τransformers με έντονο κίτρινο χρώμα. Ο Β-127 έχει μια αποστολή στη γη: να προστατεύσει τον πλανήτη και τους κατοίκους του με την ελπίδα να βρει καταφύγιο εκείνος και οι συμπολεμιστές του. Αυτή η εκδοχή του Bumblebee είναι πιο ανθρώπινη, τρυφερή και οικογενειακή. Χωρίς να στερείται τη δράση και τα εντυπωσιακά εφέ, πρόκειται για μια ταινία που προσεγγίζει διαφορετικά την ιστορία των Transformers. Το σενάριο της Κριστίνα Χόντσον επικεντρώνεται στη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Bumblebee και την Τσάρλι, ένα κορίτσι που γνωρίζει τυχαία όταν εκείνη βρίσκει καταφύγιο στο γκαράζ του πατέρα της που έχει πρόσφατα χάσει τη ζωή του. «Ήθελα έναν γυναικείο χαρακτήρα. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες μπλέκονται σε περιπέτειες. Η Τσάρλι είναι λίγο αγοροκόριτσο, λίγο αθλήτρια, λίγο nerd», δηλώνει η σεναριογράφος. Πρόκειται επίσης για μια ταινία που δίνει την ευκαιρία στους θεατές να ακούσουν το Autobot πριν χάσει τη φωνή του και για πρώτη φορά ένας χαρακτήρας των Transformers έχει γυναικεία φωνή. Η υποψήφια για Όσκαρ Άντζελα Μπάσετ χαρίζει τη φωνή της στη Shatter, μια αδίστακτη Autobot που έχει έρθει στον πλανήτη Γη να εντοπίσει τον Bumblebee. «Αφήνουμε το κοινό να γνωρίσει έναν Transformerμε έναν πρωτόγνωρο τρόπο», σχολιάζει ο παραγωγός Λορέντζο ντι Μποναβεντούρα.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Τε 9/1/2019 | 21:00
Πε 10/1/2019 | 21:00
Πα11/1/2019 | 21:00
Σα 12/1/2019 | 20:00
Κυ 13/1/2019 | 20:00
Δε 14/1/2019 | 19:30


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σκηνοθεσία: ΤΡΑΒΙΣ ΝΑΪΤ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΤΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΛΟΝ, ΧΕΪΛΙ ΣΤΑΪΝΦΕΛΝΤ, ΤΖΟΝ ΣΙΝΑ
Διάρκεια: 113 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

--------
Χειμερινός Κινηματογράφος Παλλάς
Καραολή και Δημητρίου 1, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281082313
www.facebook.com/groups/pallas.syros
http://cinemapallas.eu/
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons