ΣΙΝΕΜΑ: Τα παιδία δεν παίζει

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.30, θα γίνει προβολή της ταινίας "Τα παιδία δεν παίζει" στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου (Κωνσταντινουπόλεως 2, Ερμούπολη).

Έτσι εγκαινιάζεται και η δραστηριότητα της Κινηματογραφικής Λέσχης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης Σύρου με υπεύθυνη την αγαπητή Ευγενία Κόλλια και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσουν οι προβολές επιλεγμένων ταινιών για τους μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Είναι ευπρόσδεκτα όσα παιδιά ενδιαφέρονται.

Είσοδος Δωρεάν.-----------------
ΥΠΟΘΕΣΗ: Στις πυκνοκατοικημένες πόλεις της Ελλάδας, τα παιδιά δεν μπορούν να παίξουν στην ίδια τους τη γειτονιά. Μια μικρή παρέα από την Πάτρα αποφασίζει να ζητήσει από τον Δήμαρχο έναν ελεύθερο χώρο για παιχνίδι...

Ο Αργύρης Τσεπελίκας και η Αγγελη Ανδρικοπούλου παρακολούθησαν επί 1 χρόνο μια παρέα παιδιών στην Πάτρα, ηλικίας 9-14 ετών, στη μάχη τους που φτάνει ως το Δήμαρχο της Πάτρας. Παιδιά από διαφορετικές εθνότητες, αλλά ενωμένα απέναντι στους μεγάλους, που δεν θέλουν να παραχωρήσουν τις εξουσίες που έχουν.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Αργύρης Τσεπελίκας, Άγγελης Ανδρικοπούλου
Παραγωγή: Αnemon Productions
Ηθοποιοί: Αλεξάνδρα, Χρήστος, Βλάντ, Χρύσα
Συμπαραγωγή: ΣΚΑΪ
Με την υποστήριξη: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Διανομή: Feelgood Entertainment
Με τη συνεργασία: Unisef
Facebook Page: http://bit.ly/2Uvu2fU


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons