Η Σύρος σε διαφημιστικό πρόγραμμα του ΕΟΤ Λονδίνου στο Secret Escapes


Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας και της προγραμματισμένης συνάντησης μας κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής εκθέσεως WTM 2018 Λονδίνου με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας και συγκεκριμένα με την Προϊσταμένη του εν λόγω Γραφείου, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, με την οποία συζητήθηκε η προβολή της Σύρου στην αγορά της Αγγλίας και το εξωτερικό, η Σύρος επιλέχθηκε ως ένας εκ των δύο ελληνικών προορισμών για το διαφημιστικό τους πρόγραμμα στο Secret Escapes. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διαφημιστικού προγράμματος το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται με την υψηλού κύρους ιστοσελίδα www.secretescapes.com με περισσότερα από 14 εκατ. μέλη στο Ην. Βασίλειο και 4,2 εκ. followers σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα Τwitter, Facebook. Tο Secret Escapes είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ταξιδιωτικά site για διακοπές πολυτελείας. Περαιτέρω, τα μέλη τους είναι κυρίως είτε νεαρής ηλικίας άνευ οικογενειακών υποχρεώσεων (72% είναι ηλικίας 27-32 ετών) ή είτε μεταξύ 45-60 ετών και με ιδιαιτέρως υψηλό εισόδημα. Χάρη και στην περσινή διαφημιστική τους καμπάνια με το Secret Escapes, σύμφωνα με τα στοιχεία της προαναφερθείσας εταιρίας, η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή ο νούμερο 1 προορισμός για την εταιρεία, παρουσιάζοντας ήδη αύξηση 72%, γεγονός που σημαίνει πως η προβολή του νησιού στην συγκεκριμένη υψηλού κύρους τουριστική ιστοσελίδα μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση αναβαθμισμένου οικονομικά κόσμου στη Σύρο. 

Στη συμφωνία τους με το Secret Escapes, μία από τις ενέργειες ήταν η δημιουργία του “Secret Greece”, τμήμα που προστέθηκε στο ήδη υπάρχον hub για την Ελλάδα, στο οποίο συμπεριλήφθηκαν αναρτήσεις στο blog για δύο ελληνικούς προορισμούς, με κείμενα από το Γραφείο τους και χρησιμοποιώντας υλικό, ενημερώσεις και φωτογραφίες από τον Ε.Ο.Τ. Ένας από τους δύο αυτούς προορισμούς είναι η Σύρος. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα εδώ: http://mp.secretescapes.com/greece/secret/

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ευχαριστεί θερμά το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας και την κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, προϊσταμένη του Γραφείου, για την άριστη συνεργασία και την σημαντική συνεισφορά τους στην προώθηση και ανάδειξη τόσο της Σύρου όσο και της Ελλάδας. 


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons