Το "NO Project" στη Βαρδάκειο Σχολή ΕρμούποληςΗ Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης και το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου παρουσιάζουν το "NO Project" την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9.30 π.μ. - 10.30 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Είσοδος ελεύθερη

Το NO Project είναι μια βραβευμένη παγκόσμια εκπαιδευτική εκστρατεία ενάντια στην ανθρώπινη δουλεία. Μέσω του κινηματογράφου, της μουσικής, της τέχνης, του χορού, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας, της δημιουργικής γραφής, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής δικτύωσης, το ΝΟ Project στοχεύει συγκεκριμένα στην αφύπνιση της νεολαίας σχετικά με την παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Το NO Project είναι 100% μη κερδοσκοπικό και στηρίζεται σε εκπαιδευτικούς, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές, μουσικούς και, φυσικά, μαθητές, οι οποίοι δωρίζουν το χρόνο, το πάθος, το ταλέντο και τις δεξιότητές τους για να εκπαιδεύσουν τους συνανθρώπους τους, αφυπνίζοντάς τους σχετικά με τα εγκλήματα της παράνομης διακίνησης ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας. Οι αξίες που διαπνέουν το NΟ Project η συμμετοχικότητα, η βιωσιμότητα, η αξιοπρέπεια κι ο σεβασμός. Το NO Project εκτιμά τη δύναμη και τις δεξιότητες των νέων να επηρεάσουν στάσεις και να μεταβάλουν συμπεριφορές. Η ικανότητα και η θέλησή τους να έρθουν αντιμέτωποι με εκείνους που διατηρούν τη ζήτηση για παράνομη διακίνηση ανθρώπων και σύγχρονη δουλεία αποτελεί την καρδιά της εκστρατείας.

Περισσότερα εδώ: www.thenoproject.org
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons