Ενίσχυση του Συλλόγου «Δικαίωμα» από την Παρουσίαση CD "ΚΠ Καβάφης Απέξω & Τραγουδιστά" στο Μέγαρον ΚάφεΜετά από την επιτυχημένη παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Κ.Π. Καβάφης -Απέξω και Τραγουδιστά» στον κατάμεστο ΙΑΝΟ της Αθήνας, ήρθε η στιγμή το CD να παρουσιαστεί και στον τόπο καταγωγής του δημιουργού.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο "Μέγαρον Καφέ" ένα μουσικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και πλέον κυκλοφορεί πανελληνίως από τις εκδόσεις Μετρονόμος, παρουσιάζεται στο Συριανό κοινό. Καλλιτέχνες, συντελεστές και συνταξιδιώτες ανταμώνουν για να βιώσουν από κοντά το μουσικό αποτέλεσμα που συνέδεσε ανθρώπους και φίλους της Καβαφικής ποίησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτός ο δίσκος με 16 μελοποιήσεις και 14 "απέξω" απαγγελίες αποτελεί μια έκφραση λατρείας του Μπάμπη Κουλούρα προς τον Αλεξανδρινό, την έμπνευση και το επιστέγασμα μίας δωδεκαετούς πορείας της Ομάδας Καβάφης στην Ελλάδα και σε ολόκληρη σχεδόν την υφήλιο.

Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει τόσο υπό την μουσική υπόκρουση του CD όσο και υπό την ζωντανή ερμηνεία επιλεγμένων τραγουδιών, από τους συντελεστές της Ομάδας Καβάφης.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, όποιος επιθυμεί, μπορεί να προμηθευτεί το CD το οποίο θα διατίθεται. Στο πνεύμα των ημερών και της προσφοράς, όλα τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν στον Σύλλογο Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες "ΔΙΚΑΙΩΜΑ".

www.facebook.com/events/2115771885206854

Είσοδος ΕλεύθερηTags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons