Προσφορά δώρων από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – ΕρμούποληςΤο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας, έχει θέσει ως στόχο την στήριξη ευπαθών ομάδων μέσω συγκεκριμένων εκδηλώσεων του πολιτιστικού του προγράμματος. 

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η επιτυχημένη εκδήλωση «ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ», όπου ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες παιδιά, προσφέροντας δώρα σε άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη. Το Τμήμα Πολιτισμού προσέφερε τα εκατοντάδες δώρα που συγκεντρώθηκαν: 
1. Στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου 
2. Στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου 
3. Στο Χαμόγελο του Παιδιού 

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην εταιρεία Αλοΐσιος Γαδ & ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία μετέφερε αφιλοκερδώς τα δώρα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αθήνα. 

Οι ημέρες αυτές είναι η καλύτερη αφορμή να θυμηθούμε τον καλύτερο μας εαυτό και να τον χαρίσουμε με γενναιοδωρία στους συνανθρώπους μας. 

Σας ευχόμαστε χαρούμενη δημιουργική χρονιά με αισιοδοξία. 

Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons