Το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο Χθες Σήμερα Αύριο


Μία ξεχωριστή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων στις 4 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στο θέατρο «Απόλλων».


Η εκδήλωση θα έχει χαρακτήρα καλωσορίσματος στις πολυπληθείς αποστολές των ενώσεων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για τις νησιωτικές ΕΠΣ Μικτών ομάδων. 

Ένα πολύ σημαντικό πανελληνίου εμβέλειας αθλητικό και κοινωνικό γεγονός που θα διεξαχθεί στη Σύρο μέσα στην καρδιά του χειμώνα στο διάστημα 4-14 Ιανουαρίου 2019, όπου το νησί μας θα γεμίσει Νέα Αστέρια και σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και για τους αθλητές τους συνοδούς αλλά και σε όσους την παρακολουθήσουν.

Μεταξύ αυτών των εκπλήξεων θα υπάρξει εξαιρετικά πρωτότυπη θεατρική παράσταση, με θέμα την ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου τιμητικές αναφορές σε προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Μια εκδηλωση που θα χαρούν και θα περάσουν καλά όλοι, ακόμα ακόμα και αυτοί που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Εκτός του ποδοσφαιρικού κόσμου που αναμένεται να δώσουν το παρών, στην λίστα των προσκεκλημένων ποδοσφαιρικές προσωπικότητες ο υπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Περιφέρειας και του Δήμου, όπως επίσης και μέλη της ΕΠΟ, αλλά και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Εισοδος ελεύθεση για όλους.

Μην την χάσετε!
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons