Ζωντανά μέσω live streaming οι Εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Ν.Αιγαίου & του Ακτοπλοϊκού Συνεδρίου

Σας ενημερώνουμε ότι οι Εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ με θέμα: «Οι Δήμοι μοχλός Ανάπτυξης και Προόδου των Νησιών μας» το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με ώρα έναρξης 6.00 μ.μ. το απόγευμα της Δευτέρας (στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύρου - Ερμούπολης) και την Τρίτη με ώρα έναρξης στις 9:30 π.μ., καθώς και οι Εργασίες του Ακτοπλοϊκού Συνεδρίου με θέμα: «Η Ακτοπλοϊκή Σύνδεση των νησιών του Ν. Αιγαίου» το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με ώρα έναρξης 10.00 π.μ., θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του παρακάτω Live Streaming Link: 

www.youtube.com/watch?v=K3oP4I-nBXg

Παρακαλούμε πολύ τους Δήμους όπως στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών τους για θέματα λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης που επηρεάζουν την κοινωνική και οικονομική ζωή τους, όπως το αναρτήσουν στην ιστοσελίδα τους και επίσης το κοινοποιήσουν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.
Γεώργιος Πόκκιας 
Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons