Ο Αντύπας Live στο Plaza Πολυχώρο

Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή βραδιά στο Plaza Πολυχώρος!

Ο αγαπημένος σας ΑΝΤΥΠΑΣ έρχεται για ένα μοναδικό live, μαζί με τον γιο του Πρόδρομο, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 22.30. Είτε πλησιάζει η ονομαστική σας εορτή είτε όχι, σας περιμένουμε στην πιο σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων της Σύρου!

Reserve:  +306937358838
Είσοδος με ποτό: 10€
Δεύτερο ποτό: 8€

---------
Plaza Πολυχώρος
περιοχή Ροζιά, Κάτω ΜάνναΟ Αντύπας γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης στις 6 Μαρτίου του 1955 και όπως λέει και ο ίδιος: "Είμαι Νεαπολίτης γέννημα, Θεσσαλονίκης θρέμμα".
Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα ανέπτυσσε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στην Εθνική ομάδα του Aρη.
Όμως ο Αντύπας είχε κι ένα άλλο έμφυτο ταλέντο που δεν άργησε να το καταλάβει. Είχε την ικανότητα να συνθέτει τραγούδια εμπειρικά, προνόμιο των παλιών καλών καιρών, χωρίς καμία σπουδή.
Στα 18 του χρόνια, διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να τραγουδήσει το ίδιο καλά (σύμφωνα με γνώμες φίλων) όπως συνθέτει και έτσι ξεκινά ερασιτεχνικά την καριέρα του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, μέχρι που το 1981 έρχεται η ευκαιρία.
Καλείται να ερμηνεύσει ένα τραγούδι στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με τίτλο: "Φύσαγε Θεέ μου, ένας βοριάς" όπου πήρε και τη τρίτη θέση.
Αφετηρία για τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο: "Απελπισμένα σ' αγαπώ" δικής του παραγωγής και έξι συνθέσεις δικές του.
Ακολουθεί άλλος ένας δίσκος με διάφορα τραγούδια του Βοσκόπουλου ως το 1984 που ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος γίνεται πραγματικότητα με τίτλο: "Είσαι γυναίκα φίλου μου", από τον οποίο ξεπηδούν τρεις επιτυχίες, το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου το "Μετακομίζω γιατί χωρίζω" και το "Απαραίτητη μου είσαι απαραίτητη", ο δίσκος γνωρίζει τεράστια επιτυχία αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τον Αντύπα.
Τότε γίνεται η κίνηση σταθμός στην καριέρα του, υπογράφει με τη Minos και ο τρίτος του προσωπικό δίσκος είναι πια γεγονός. "Πωλείται και το σπίτι μου" είναι ο τίτλος και ο κόσμος ξέρει πια ποιος είναι ο Αντύπας.
Ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει: "Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που με είδανε στο δρόμο και είπαν: Να ο Αντύπας, αυτός είναι ο Αντύπας"
Ο Αντύπας έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο στερέωμα.
Ο ίδιος πιστεύει πως απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια ότι τα τραγούδια του μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά του λαού και πως κάθε χρόνος που περνά και κάθε δισκογραφική του παραγωγή είναι το αποτέλεσμα που περιμένει για μία καριέρα σταθερή και συνεχώς ανοδική.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons