Τελετή Έναρξης Χριστουγεννιάτικων Πολιτιστικών ΕκδηλώσεωνΣτο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου πολιτιστικού προγράμματος «Χριστούγεννα στη Σύρο», ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης σας προσκαλεί στην τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Όλο το νησί μια γιορτή», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην πλατεία Μιαούλη.

Με την υπόκρουση χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Παιδική Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και στη συνέχεια τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νησιού μας θα υιοθετήσουν και θα στολίσουν το δικό τους δέντρο, προσφέροντας δώρα σε άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τα δώρα θα μοιραστούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου, στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου και στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων στέλνει για ακόμη μια χρονιά το μήνυμα της αγάπης, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί άσβεστο το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών.

Μέγας Χορηγός: INTERAMERICAN

Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

www.facebook.com/events/499505087228532
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons