ΣΙΝΕΜΑ: Birdboy - The Forgotten Children

Η Κινηματογραφική ομάδα των φοιτητών/τριών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, παρουσιάζει την ταινία "Birdboy - The Forgotten Children" την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2) και ώρα 21:15.


ΥΠΟΘΕΣΗ: Τρία παιδιά ζουν σε ένα απομονωμένο νησί στη μέση της θάλασσας, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου έχει καταστραφεί από έναν πυρηνικό σταθμό. Ψάχνοντας για μια καλύτερη ζωή μακριά από την ασφυκτική ατμόσφαιρα όπου ζουν, ξεφεύγουν από τα σπίτια τους με όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει, προσπαθώντας να φτάσουν στην ακτή για να πληρώσουν ένα πλοίο που θα τους μεταφέρει στην κοντινότερη ήπειρο.

Οι έφηβοι Μπέρντμποϊ και Ντίνκυ έχουν αποφασίσει να το σκάσουν από ένα νησί που το έχει ρημάξει η οικολογική καταστροφή: ο Μπέρντμποϊ κλείνεται στον εαυτό του, απομονωμένος από τον κόσμο, ενώ η Ντίνκυ ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι ελπίζοντας ότι ο Μπέρντμποϊ θα την ακολουθήσει.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Αυθεντικός τίτλος: Psiconautas, los niños olvidados
Είδος: Δραματική, Sci-Fi, Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθέτες: Pedro Rivero και Alberto Vázquez
Ηθοποιοί: Andrea Alzuri, Eva Ojanguren, Josu Cubero, Félix Arcarazo, Jorge Carrero, Περισσότεροι
Διάρκεια: 76'
Έτος προβολής: 2015
www.facebook.com/events/311125769717215


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons