Σεμινάριο Iyengar yoga με τη Μαρία Χρυσοχεράκη


3 - 4 Νοεμβρίου 2018
Σάββατο, 17:30 - 20:00
Κυριακή, 12:00 - 14:30
Διάρκεια: 5 ώρες
Κόστος: 35 ευρώ, 30 ευρώ μειωμένο (για μαθητές του Κέντρου Χορού Ακροποδητί, φοιτητές και ανέργους)

Δηλώσεις συμμετοχής: έως την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου
* Για την κατοχύρωση της θέσης σας είναι απαραίτητη η προκαταβολή του ποσού των 20 ευρώ μέχρι και τις 26/10/2018

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 η Μαρία Χρυσοχεράκη επιστρέφει στην αγαπημένη της Σύρο για ένα σεμινάριο Iyengar yoga.
Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο θα δώσουμε έμφαση στη σταθερότητα μέσα στην κινητικότητα και στην κινητικότητα μέσα στη σταθερότητα.
Τις περισσότερες φορές όταν σκεφτόμαστε τη γιόγκα, στο μυαλό μας έρχεται η ευελιξία και η κινητικότητα. Ενώ η ευελιξία και η κινητικότητα σίγουρα αποτελούν σημαντικά στοιχεία της γιόγκα, οι απαιτήσεις σταθερότητας των διαφόρων θέσεων είναι επίσης υψηλές. Καθώς το σώμα μας κινείται μέσα από ένα μεγάλο εύρος κίνησης, είναι ζωτικής σημασίας να μπορούμε να σταθεροποιήσουμε τις αρθρώσεις μας. Και αφού πολλές άσανας της γιόγκα επωφελούνται από την αυξημένη κινητικότητα στους γοφούς και τους ώμους, οι δύο αυτές αρθρώσεις καλό είναι να μένουν σταθερές σε όλο το φάσμα της κίνησης. Όσο μεγαλύτερη η κινητικότητα τόσο μεγαλύτερη η ανάγκη για σταθερότητα. Έχοντας κατά νου αυτή την αρχή, στο σεμινάριο θα εστιάσουμε σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές περιοχές του σώματος που χρειάζονται την προσοχή μας: τα ισχία και οι ώμοι.
H Μαρία Χρυσοχεράκη γεννήθηκε στο Darwin της Αυστραλίας.
Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τη γιόγκα το 1986 και εξερεύνησε μερικά από τα πιο γνωστά συστήματα όπως: Sivananda, Satyananda και Yoga Works.
Το 2002 ξεκίνησε τη μαθητεία της στην Iyengar Yoga και είναι πλέον πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar Yoga (Intermediate Junior 3).
Συνεργάζεται ως δασκάλα με διάφορα στούντιο και είναι η ιδρύτρια του yogaonline.gr, του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού γιόγκα στην Ελλάδα.
Το καλοκαίρι του 2017 ίδρυσε την Pure Yoga με στόχο να προσφέρει προσωποποιημένα Iyengar yoga μαθήματα σε ατομικό επίπεδο.
Αρθρογραφεί στην Huffington post και στην Naturanrg.


ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΡΟΥ σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας "Ακροποδητί"
Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Ερμούπολη - Σύρος
Επικοινωνία:
Τηλέφωνα: 22810-80690, 6973–792685
E-mail: info@akropoditi.gr
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons