Βοήθεια σε θέματα οργάνωσης των εκδηλώσεων για την Απάνω Μεριά στην Πινακοθήκη Κυκλάδων

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της ΑΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑΣ,

οι εκδηλώσεις για την Απάνω Μεριά Σύρου ξεκινούν στην Πινακοθήκη Κυκλάδων στις 12 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2018. Για το στήσιμο και τη λειτουργία των εκδηλώσεων, καθώς και για τον μπουφέ της έναρξης θα ήταν σημαντική η συνδρομή όλων μας. 

1. Όσοι/ όσες από εσάς μπορούν να κάνουν κάποιες από τις βάρδιες στην Πινακοθήκη συμπληρώστε το όνομά σας στο παρακάτω αρχείο doodle στην αντίστοιχη ημερομηνία και ώρα.

Κάντε τον κόπο να μας στείλετε ένα email στο koinsep.apanomeria@gmail.com με το τηλέφωνό σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν απρόοπτα.

2. Για τον μπουφέ της έναρξης στις 12 Οκτωβρίου καλοδεχούμενη η συνεισφορά σας σε αλμυρά ή γλυκά εδέσματα, κρασιά, τσίπουρα, νερά, αναψυκτικά/χυμούς κλπ. καθώς και σε ποτήρια (κατά προτίμηση χάρτινα), χαρτοπετσέτες κλπ.

Κάντε τον κόπο να μας στείλετε ένα email στο koinsep.apanomeria@gmail.com με το τι προτίθεστε να συνεισφέρετε, ώστε να προγραμματίσουμε τυχόν ελλείψεις. 

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Για την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ
Μαρία Ρούσσου
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons