Ποικίλες δραστηριότητες από το "Το τρεχαντηράκι της ελπίδας"

Σας ενημερώνουμε ότι κάτι ιδιαίτερο θα λειτουργήσει στον χώρο μας. Μια λέσχη ανάγνωσης σε ένα πειραματισμό μουσικής και ανάγνωσης για 1 ώρα ΜΟΝΟ κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα στις 3.30-4.30 το μεσημέρι, 

Θα παίζουμε τα κομμάτια που έχουμε μελετήσει τον μήνα που πέρασε συνοδεύοντας την ανάγνωση βιβλίου. Θα αναπτύξουμε δηλαδή μια συνομιλία μεταξύ μουσικής και ανάγνωσης, δημιουργώντας μικρές ορχήστρες μέσω των οποίων θα ταξιδεύουμε στο συναισθηματικό κόσμο του πνεύματος, της φαντασίας και του ονείρου.

Θα διαβάζει η Άννα Ρούσσου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά η δήλωση υποχρεωτική καθώς ο αριθμός θα είναι περιορισμένος. 

Αφορά περισσότερο τα παιδιά του Δημοτικού σχολειου αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιο από τα μεγαλύτερα είναι ευπρόσδεκτο. 

Για τα μεγαλύτερα παιδιά θα λειτουργήσει τμήμα ορχήστρας κάθε δυο εβδομάδες 5-6 απογεύματα Σαββάτου κατόπιν συνεννοήσεως. Ευπρόσδεκτα ακόμη και παιδιά που δεν φοιτούν στο εργαστήρι, μουσικοί διαφόρων οργάνων και μόνο κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.


Το "τρεχαντηρακι" σαλπάρει ξανά από το νέο του λιμάνι. Σας περιμένουμε στον καινούριο μας χώρο στην Ποσειδωνία οδός Αγ. Πέτρου (απέναντι από το πρώην ξενοδοχείο Ελεανα). Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας μουσικών οργάνων και αίθουσα μουσικού νηπιαγωγείου. Διδασκονται πιάνο, ακορντεόν, ανώτερα θεωρητικά (προετοιμασία για τα τμήματα μουσικών σπουδών των ΑΕΙ), τμήμα μουσικού νηπιαγωγείου, προπαιδειας, και ορχήστρας.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons