Πρόσκληση προς κατασκευαστές Λαϊκών Μουσικών Οργάνων στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου (2019)Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 4ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου (2019), με τίτλο «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 2 έως 6 Ιουλίου 2019, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕΤ.Α.Π.) Κυκλάδων δημοσιεύει την παρούσα πρόσκληση ή οποία απευθύνεται σε κατασκευαστές Λαϊκών Μουσικών Οργάνων.

Προσκαλούμε τους κατασκευαστές Λαϊκών Μουσικών Οργάνων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εκθέτες στην Έκθεση Λαϊκών Μουσικών Οργάνων (η οποία όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Σύρου), όπως υποβάλλουν εγγράφως το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, έως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Στη διοργάνωση του 2019, η Έκθεση Λαϊκών Οργάνων θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο που χρησιμοποιήθηκε στα Φεστιβάλ 2016 και 2017 (Αίθουσα Βάτη, στο ισόγειο του δημοτικού μεγάρου). Σημειώνεται ότι στον ίδιο χώρο, θα λειτουργήσει και μικρή έκθεση γραμμοφώνων και αυθεντικών δίσκων με σπάνια δείγματα από τη δισκογραφία του ρεμπέτικου, από ιδιωτική συλλογή.

Αν και θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εκθέτες, οι περιορισμένες δυνατότητες τόσο των διαθέσιμων χώρων όσο και των οικονομικών πόρων, επιτρέπουν τη συμμετοχή κατά ανώτατο όριο, δέκα εκθετών. Κάθε κατασκευαστής θα μπορεί να εκθέσει από 5 έως 10 όργανα (το ανώτερο), που να σχετίζονται με τη λαϊκή μουσική.

Κόστη που καλύπτονται
  • Ακτοπλοϊκή μετακίνηση 10 εκθετών από και προς Πειραιά
  • Διαμονή (1 δίκλινο δωμάτιο για κάθε εκθέτη, έως 5 διανυκτερεύσεις)
  • Κατά περίπτωση και μετά από κλήρωση, θα καλυφθεί το κόστος ακτοπλοϊκής μετακίνησης αυτοκινήτου, για 3 εκθέτες

Διευκρινίσεις
  • Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν εγγράφως, έως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00, υπόψη κ. Αντώνη Μαραγκού.
  • Η επιλογή των εκθετών θα γίνει με κλήρωση, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στα γραφεία της Εταιρείας, παρουσία των μελών της επιτροπής του Φεστιβάλ.
  • Η χωροθέτηση των εκθετών, θα γίνει με βάση την ως άνω κλήρωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ε-mail: amaragos@cycladescc.gr
Τηλ: 22810 82346 εσωτ. 115
Fax: 22810 86555

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για την εταιρεία, και μπορεί να ακυρωθεί ή να επαναληφθεί σε περίπτωση περιορισμένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος


Πηγή: e-kyklades.gr
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons