Εργαστήρι "Θέατρο – Πώς δημιουργούμε έναν σκηνικό χαρακτήρα και το κουστούμι του"

Την Πέμπτη 11 Οκτώβρη 2018 και ώρα 20:15 – 22:15, θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο Εφήβων & Ενηλίκων με θέμα "Θέατρο – Πώς δημιουργούμε έναν σκηνικό χαρακτήρα και το κουστούμι του" με την Ανθούλα Χαιροπούλου στο Πολυχώρο Πολιτισμού και Δημιουργίας Σύρου. 

Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι η γνωριμία και η εξοικείωση με την θεατρική έκφραση και την σκηνική πράξη. Προσεγγίζουμε αυτές τις λειτουργίες μαθαίνοντας για τα έργα της δραματικής γραφής και εμβαθύνοντας στη σπουδή των δραματουργικών συνθηκών και της σκηνικής λειτουργίας του ηθοποιού.

Έπειτα από την προσέγγιση ρόλων και χαρακτήρων που έχουν δημιουργήσει γνωστοί θεατρικοί συγγραφείς, επινοούμε και δημιουργούμε έναν καινούριο, δικό μας χαρακτήρα. Ένας από τους βασικούς στόχους του εργαστηρίου είναι ο χαρακτήρας να «περάσει» στο σώμα, στη φωνή και στην αντίληψή μας. Τέλος, παρουσιαζόμαστε μαζί του σε δύο κόσμους: σε αυτόν που δημιουργήσαμε και στον οποίο ζει ο χαρακτήρας μας, αλλά και σε αυτόν που αποτελείται από το κοινό που θέλει να «ταξιδέψει» μαζί μας για να τον γνωρίσει.

Έναρξη εργαστηρίου: Πέμπτη 11 Οκτώβρη 2018

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στα τηλ: 22810-75404 & 6973842046


-------------
Πολυχώρος Πολιτισμού και Δημιουργίας Σύρου
Σταυρός, Τάλαντα, Σύρος, 84100
Τηλ.: 2281075404, 6973842046
helpisart@gmail.com
www.facebook.com/polixorossyros
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons