Έναρξη δανειστικής βιβλιοθήκης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών”Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών”, ολοκλήρωσε τις εργασίες δημιουργίας αίθουσας βιβλιοθήκης και αναγνωστηρίου, στα ανακαινισμένα γραφεία του, στο πρώην οίκημα της Κοινότητας Ποσειδωνίας και βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής βιβλίων.

Σκοπός μας είναι η οργάνωση και λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης για τις γνωστικές ανάγκες των μελών του Συλλόγου αλλά και των μαθητών, της νεολαίας, των ενήλικων και ηλικιωμένων κατοίκων της Ποσειδωνίας και όχι μόνο.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για τη δωρεά βιβλίων, ανεξαρτήτου κατηγορίας (εκτός εγκυκλοπαιδειών) για τις ανάγκες της βιβλιοθήκης του Συλλόγου.

Για να παραδώσετε τα υπό δωρεά βιβλία ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση-πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 6979972730, 6937022904.

Εναλλακτικά μπορείτε να τα αποστείλετε στη διεύθυνση: Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Ποσειδών”, Οδός Κ. & Ι. Ταλάκη, Ποσειδωνία, Τ.Κ. 84100, Σύρος. 

Ποσειδωνία, 14 Σεπτεμβρίου 2018,

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons