Το Πλανητάριο Θεσσαλίας έρχεται στη Σύρο 15-19.10.2018 !!!Τι είναι το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Θεσσαλίας;

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Θεσσαλίας είναι ένας φορητός φουσκωτός θόλος χωρητικότητας 30 ατόμων. Η διαστάσεις του είναι 5 μέτρα εσωτερική διάμετρος και 3.2 μέτρα ύψος. Είναι εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα προβολής ώστε να προβάλεται το εκπαιδευτικό οπτικοακουστικο υλικό σε όλη την επιφάνεια του θόλου. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία καθώς ο θεατής περιβάλλεται απο την εικόνα,δημιουργώντας ένα πρωτοφανές συναίσθημα!

Πού γίνονται οι προβολές;

Η προβολές γινονται στο χώρο σας, καθώς χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για να στηθεί το πλανητάριο. Κύριοι ενδιαφερόμενοι είναι τα σχολεία, διάφοροι σύλλογοι, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, πανεπιστημιακά ιδρύματα κ.α.

Είναι ασφαλές το πλανητάριο;

Το πλανητάριο είναι απόλυτα ασφαλές και μπορεί να υποδεχτεί από μαθητές Νηπιαγωγείου μέχρι και ενήλικες, καθώς το θεματικό υλικό που προβάλλεται, προσαρμόζεται στην ηλικιακή ομάδα των θεατών.

Τι ηλικίες μπορούν να παρακολουθήσουν μια ταινία θόλου;

Το πλανητάριο διαμορφώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προβολής, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα των θεατών. Έτσι γίνεται προσιτό σε πολύ μεγάλο εύρος ηλικιών, από μαθητές Νηπιαγωγείου μέχρι και ενήλικες!


Καλέστε το στο σχολείο σας!!! Τηλ: 6972664220

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons