ΕΚΘΕΣΗ: Remembrance. Ανάμνηση | Chiara Aliotta & Σπύρος ΜπαράςΣτο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Σύρος Πολιτισμός 2018», πραγματοποιείται η έκθεση των The Pattern Tales «ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ», από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο στην Άνω Σύρο.

Εγκαίνια: 21 Αυγούστου 2018, ώρα 20:00

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 10:00-13:00 και 17:30-23:30

www.facebook.com/events/1815164418565883

Ανάμνηση είναι η δεύτερη έκθεση των The Pattern Tales, ένα πρότζεκτ αφιερωμένο στην δημιουργία αυθεντικών καλλιτεχνικών ψηφιακών εκτυπώσεων.

Η Chiara Aliotta και ο Σπύρος Μπαράς παρουσιάζουν επιλεγμένα έργα τους, τα οποία είναι εμπνευσμένα από το έπος του Ομήρου, Οδύσσεια, την ερωτική ποίηση του Κ. Π. Καβάφη και την μοντέρνα ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη.

Το πρότζεκτ The Pattern Tales δημιουργήθηκε από την Ιταλίδα art director και designer Chiara Aliotta, ιδρύτριας του δημιουργικού γραφείου Until Sunday, και τον Έλληνα γραφίστα και ζωγράφο Σπύρο Μπαρά.

Όλα τα έργα είναι βασισμένα ή εμπνευσμένα από διαφορετικά βιβλία. Για κάθε ένα από αυτά τα βιβλία δημιουργείται μια σειρά από εκτυπώσεις μέσο της χρήσης του μοτίβου και της επανάληψης ως διακριτικό οπτικό στοιχείο. 


ΧΟΡΗΓΟΙ
«ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018»
Blue Star Ferries
Βιομηχανία βερνικιών και χρωμάτων VERNILAC
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΥΡΟΥ- Νικόλαος Χατζάκης
“Ανθέων οδός”- Μάρκος Ρούσσος

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
«ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018», Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Β. ΑΙΓΑΙΟ, ΕΡΤ Ν. ΑΙΓΑΙΟ, COSMOSFM.ORG – HELLENIC PUBLIC RADIO NY, SDS RADIO GREEK, FOCUS 103,6 FM, ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, SYROS AGENDA


Γραφείο Επικοινωνίας  Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons