ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ανακοινώνεται προς το χριστιανικό πλήρωμα της Σύρου ότι ο Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα εορτασθεί στον ομώνυμο Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ώρα 7.00 μ.μ.: Ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατοϋντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κορώνειας κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, μετά τό πέρας του οποίου θα πραγματοποιηθή η Λιτανευσις της Ιεράς εικονος της Θεομήτορος ανά τήν πόλιν, συνοδεία Προσκόπων, της Δημοτικής Μουσικής και του Λυκείου Ελληνίδων και εν συνεχεία θα έπακολουθήση Ιερά Παράκλησις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ώρα 7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και εν συνεχεία περί ώραν 8.30 π.μ. θα τελεσθή η Αρχιερατική θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κορώνειας κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ.

Προσκαλούνται oι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί, όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούν εις την Ιεράν ταύτην Θεομητορικήν πανήγυριν.

Ερμούπολις Αύγουστος 2018


ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
+Αρχιμ. Αλέξανδρος Τσιουχάρης 
Αντώνιος Γαβαλάς 
Ιωάννης Γεωργίου 
Χρήστος Μοιράγιας 
Νικόλαος Νικολιάς
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons