Action In Greece: #The Syros ProjectΤο ACTION IN GREECE έρχεται στη Σύρο από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Σεπτέμβριο του 2019 για την πλήρη αποπεράτωση πλάνων σε κάθε εποχή στο πανέμορφο νησί μας, με την ονομασία #The Syros Project.

Τι είναι το  Action In Greece

Στα πλαίσια της ένταξης της Ελλάδας στην Παγκοσμιοποίηση, με σκοπό την διαφύλαξη του Greek Brand Name, η Sigma Media Group, έχει δημιουργήσει ένα project που καλύπτει την αθέατη πλευρά των τόπων της Ελλάδας κι ότι αφορά στο αρχαιολογικό, ιστορικό, λαογραφικό, γαστρονομικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν. Ανακαλύπτουμε τα ήθη,τα έθιμα,τις παραδόσεις, τη λαογραφία, το γάμο, τη σύγχρονη Ελλάδα {Greek Leaders}, τις εμπορικές της δραστηριότητες αλλά κι άλλες λεπτομέρειες, που χαρακτηρίζουν την πλευρά του τόπου, που αγγίζει βαθιά το ξένο κοινό, το γόνιμο τουριστικό κοινό των επισκεπτών της Ελλάδας. Εναλλακτικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, θεραπευτικός τουρισμός, μουσικός τουρισμός, περιπατιτικός τουρισμός,πολιτιστικός τουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός, φυσικές ομορφιές του κάθε τόπου, γεωλογικό ενδιαφέρον, μύθοι κι ιστορίες του παρελθόντος, που ακούγονται μέχρι και σήμερα κι ότι αναδεικνύει συνολικά τον τόπο μας είναι ο μεγάλος στόχος ανάδειξης των τόπων της Ελλάδας απ΄το ACTION IN GREECE.

Τα project θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό με παρουσιάσεις κι ολοκληρωμένες προτάσεις για διακοπές στην Ελλάδα για όλους τους μήνες του χρόνου ενώνοντας εύστοχα προορισμούς - με σκοπό τον τουρισμό για 12 μήνες τον χρόνο. Επίσης, τα project της Sigma ανοίγουν το κομμάτι των εξαγωγών για Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, προωθώντας οτιδήποτε μπορεί να ενισχύσει την Ελληνική αγορά οικονομικά.

Η Ελληνική γαστρονομία θα ενωθεί με την Αρχαία Ελληνική κουζίνα και θα προβληθεί με προιόντα, με gala κι εκδηλώσεις στο εξωτερικό, φεστιβάλ στο εξωτερικό, εκπομπές μαγειρικής και συνεντεύξεις στο εξωτερικό, Sigma Greek Corners σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Στον στόχο της προβολής είναι και τα σημαντικά Αρχαιολογικά σημεία του τόπου,που θα αναδείξουμε μέσα από παρουσιάσεις στο εξωτερικό με ιδιαίτερα εύστοχο κι ευφυή τρόπο και τη σύμπραξη των σημαντικότερων Αρχαιολογικών δυνάμεων της χώρας. Η προώθηση Αρχαίων έργων των μεγάλων συγγραφέων της Αρχαιότητας, που έχουν μεταφραστεί στην Αγγλική Γλώσσα από τους συνεργάτες των ACTION IN GREECE, είναι ο τρόπος επικοινωνίας του πολιτισμού μας στα ξένα Πανεπιστήμια και σε χώρους πολιτισμού στο εξωτερικό.

Στο δημιουργικό του Project είναι και το μοναδικό concept "Ancient Greek Fashion Show" όπου θα αναδείξουμε μέσα από επώνυμες πανέμορφες κυρίες της Show biz, όλα τα είδη ένδυσης των γυναικών στην Αρχαία Ελλάδα και για όλες τις ηλικίες , με αποκορύφωμα το νυφικό που φορούσαν οι κυρίες στους Αρχαίους Γάμους .Επίσης έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία, για τη Βυζαντινή ενδυματολογική προβολή της Ελλάδας!

Το Action In Greece αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο ενωτικό πυρήνα προβολής της Ελλάδας πρώτιστα και δυναμικά στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό με σκοπό να προσφέρει στους Έλληνες πλήρη γνώση για στοιχεία για τον τόπο τους αλλά και να τους προσφέρει προγράμματα διακοπών σε υψηλά standards σε ειδικές προνομιακές τιμές,που η Sigma Media Group αναλαμβάνει να τους εξασφαλίσει. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το Action In Greece θα προβληθεί και σε σχολεία σε παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών για την ενημέρωση τους σχετικά με τα σημαντικά σημεία γνώσης που πρέπει να κατέχουν για την Ελλάδα με πολύ σημαντικά υποστηρικτικά δρώμενα.

Το τραγούδι των τίτλων του ACTION IN GREECE υπογράφει ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στη σύνθεση, με ερμηνεύτρια τη Φωτεινή Δάρρα, σε στίχους της Σοφίας Στάμου.

Το Action In Greece έχει την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας και Θράκης, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δήμων, Δημόσιων Φορέων κι Επιμελητηρίων, Τουριστικών Οργανισμών, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Μέσα απ΄το Action In Greece όλη η Ελλάδα γίνεται μια φωνή κι ενώνει τις δυνάμεις της για μια σαρωτική αλλαγή στην οικονομία της χώρας μέσα απ΄τον Τουρισμό και τις Εξαγωγές. Ταυτόχρονα, δημιουργείται ως παρακαταθήκη ένα υλικό που θα διανεμηθεί Παγκόσμια.Όλα τα θέματα του Action In Greece θα είναι υποτιτλισμένα στην Αγγλική Γλώσσα στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Η Sigma Media Group έχοντας ολοκληρώσει τις λήψεις της στη Σαντορίνη και στους τρείς Δήμους της Χαλκιδικής - Σιθωνία, Πολύγυρο κι Αριστοτέλη κι ενώ προετοιμάζει τις λήψεις της στους τελευταίους δύο δήμους της Χαλκιδικής - Νέα Προποντίδα και Κασσάνδρα καθώς και στη Θεσσαλονίκη, ξεκινάει δυναμικά και τη μελέτη της προβολής με τις λήψεις της Σύρου.

Οι δημοσιογράφοι του Sigma Press Office και το εμπορικό τμήμα του Ομίλου, ξεκινάει τις έρευνες στο νησί από τις 25 Αυγούστου 2018. Με στόχο τον Πολιτισμό, το ρεμπέτικο, τη γαστρονομία, τις ανεξάντλητες πηγές ομορφιάς, την παράδοση και το Πάσχα- η Σύρος αναμένεται να γίνει ένα μεγάλο Παγκόσμιο επίκεντρο, που θα ακολουθήσει τη Σαντορίνη και τη Χαλκιδική σ΄ένα δυνατό Παγκόσμιο ταξίδι.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.sigmamedia.com.gr
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons