Λόγω της μεγάλης επιτυχίας η παράσταση "Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης" επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά!


Ένας μονόλογος ερμηνευμένος από τον Θανάση Παπαγεωργίου στο Θέατρο ΣΤΟΑ

H παράσταση, που θεωρήθηκε μια από τις σπουδαιότερες του περασμένου χειμώνα, θα επαναληφθεί από τις 5 Οκτωβρίου 2018, με το περσινό πρόγραμμα, δηλαδή Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00. Μάλιστα έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων από το viva gr, με μια σημαντική προσφορά, τόσο για μεμονωμένα εισιτήρια, όσο και για ομαδικά.

Ο Μάρκος Βαμβακάρης, που θεωρήθηκε ο πατριάρχης του ρεμπέτικου τραγουδιού, κι αυτός που καθόρισε με τη μουσική και τους στίχους του το μέλλον της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τρία χρόνια πριν πεθάνει, αφηγήθηκε τη ζωή του, θέλοντας να "ξεθυμάνει η φούντωση της καρδιάς του από τόσα πολλά, τέτοια που ο καθένας δεν θα ήθελε να έχει στη δικιά του την ιστορία".

Με συγκλονιστικό τρόπο αφηγείται τις ιστορίες του με τις γυναίκες, το χασίσι και κυρίως με το μπουζούκι, για το οποίο έδωσε το παν αλλά και κέρδισε το παν. Χωρίς να κρύψει τίποτα, με μια ειλικρίνεια που η σκληρότητά της σε συγκλονίζει, ζητάει να καταλάβουμε, πως, αν ζούσαμε την ίδια ζωή μ’ εκείνον, τα ίδια θα παθαίναμε και τα ίδια θα κάναμε.

Επίσημη σελίδα της παράστασης στο Facebook

Η προσφορά για τα εισιτήρια στην τιμή των 6€ (ομαδικα) και 7€ ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Αγορά εισιτηρίων στο viva.gr
Θέατρο ΣΤΟΑ, Μπισκίνη 55, Ζωγράφου, Τηλ.: 210770 2830
Ο Μάρκος Βαμβακάρης με σώμα και ψυχή!

Και είναι εκεί στη σκηνή του Θεάτρου ΣΤΟΑ, που ο Θανάσης Παπαγεωργίου λέει με λόγο απλό, πριν σηκωθεί για ένα ζεϊμπέκικο, με τα χέρια ανοιγμένες φτερούγες διάπλατες, "Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης"... Κι έχουμε ακούσει την εξομολόγηση του παιδιού, του εφημεριδοπώλη, του χαμάλη, του εκδορέα, του μάγκα, του χασικλή, του αλανιάρη, του γκομενιάρη, του Πατριάρχη, του Δάσκαλου. Του άγιου αυθεντικού Μάγκα, αφού με τέτοια ζωή αγιάζει ο άνθρωπος... Και είναι εκεί στη σκηνή του Θεάτρου ΣΤΟΑ, που ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ο Μάρκος Βαμβακάρης με σώμα και ψυχή.Παναγιώτης Μέντης


Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons