Συνέχεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω του “LG AegeanBall Festival”

Σε συνέχεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω της διεξαγωγής της αθλητικής διοργάνωσης “LG AegeanBall Festival”, ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι:

· Επί τμήματος της οδού Κ. Καραμανλή από το καφέ “Α CLUB” έως την πλατεία Άννης Κουτσοδόντη και Χίου, κατά μήκος της πλατείας Μιαούλη, από την Τετάρτη 4-7-2018 έως και Τρίτη 10-7-2018 θα σταθμεύουν τα κινητά τηλεοπτικά συνεργεία της ΕΡΤ για την κάλυψη της διοργάνωσης.
· Την Κυριακή 8 και Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 από τις 17:00 έως τις 24:00 τα οχήματα ΤΑΞΙ μεταφέρονται επί της παραλιακής οδού στην ειδική εσοχή που έχει κατασκευαστεί επί του πεζοδρομίου.
· Το δρομολόγιο της Αστικής Συγκοινωνίας των Mini Bus “Αθλητικό Κέντρο – Δόξα”, για την Κυριακή 8 και Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 θα εκτελείται από 17:00 έως 00:30 ανά 30' της ώρας και το λεωφορείο θα αναστρέφει στην Πλ. Κανάρη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons