Την Τρίτη η πολιτική κηδεία του Μάνου Ελευθερίου - Η ανακοίνωση της οικογένειάς τουΑπό την ζωή σε ηλικία 80 ετών έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Μάνος Ελευθερίου, αφήνοντας πίσω του άλλο ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο σπουδαίος στιχουργός, ποιητής και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ερμούπολη της Σύρου.

Η τραγική ειρωνεία της μοίρα είναι πως ο Μάνος Ελευθερίου είχε γενέθλια στις 12 του Μάρτη, την ημερομηνία δηλαδή που πέθανε ο μεγάλος συνθέτης Σταύρος Κουγιουμτζής και έφυγε στις 22 Ιουλίου, την ημερομηνία που γεννήθηκε ο Σταύρος Κουγιουμτζής.

Η πολιτική κηδεία του Μάνου Ελευθερίου θα γίνει την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, όπως αναφέρεται στο σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, βάσει της διαθήκης του.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του:

"Τον πολυαγαπημένο μας αδελφό και πολύτιμο φίλο Μάνο Ελευθερίου αποχαιρετούμε την Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο.

Τα αδέλφια του
Λιλή Ελευθερίου ​- ​Robert Piencikowski
Οι φίλοι του


Παρακαλούμε αντί στεφάνων να κατατεθεί δωρεά στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου. Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ΙΒΑΝ GR 73 0110 4690 0000 4692 9641 473"
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons