Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επαναχρωματισμού των όψεων του Θεάτρου ΑπόλλωνΤο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, στο πλαίσιο της ανάδειξης και αναβάθμισης της λειτουργίας των πολιτιστικών χώρων του νησιού μας, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επαναχρωματισμού των όψεων του ιστορικού και εμβληματικού Θεάτρου Απόλλων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά από την επισκευή μικρών τοπικών βλαβών στα επιχρίσματα και σε συνέχεια της συστηματικής συντήρησης των εσωτερικών χώρων του Θεάτρου. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Επίτιμο Δημότη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την ευγενική χορηγία του, καθώς και την εταιρεία “Vernilac” και συγκεκριμένα τον κ. Αναστάσιο Κίσσα, όπως και το τοπικό κατάστημα “Ζαννίκος” για τη διάθεση των χρωμάτων. Ευχαριστούμε, επίσης, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας για την καθοριστική συμβολή τους στην αποπεράτωση του έργου. 

Η Σύρος διαθέτει τεράστιο πολιτιστικό και ιστορικό απόθεμα, το οποίο το Τμήμα Πολιτισμού, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και με την πολύτιμη αρωγή χορηγών, υποστηρικτών και εθελοντών, φροντίζει να αξιοποιεί και να αναδεικνύει, με στόχο τον προσδιορισμό της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού μας. 


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons